Imaginea LLumar se innoieste

Primele materiale cu ambalajele noi au sosit in depozitele LLumar

Istoria marcii LLumar ajunge intr-un moment important, momentul innoirii. Innoirea marcii LLumar a inceput la nivel global si nu putea face exceptie nici reprezentanta din Romania. Primul element si cel mai spectaculos este cel al aspectului.

Logo-ul LLumar atat de cunoscut bineinteles nu se va modifica, dar cu atat mai mult culorile, aspectul si comunicarea. Suprafetele de marketing cu aspect nou, ambalajele produselor, materialele promotionale si uneltele care sprijina vanzarile sunt menite a intari si mai mult imaginea marcii LLumar ca o folie profesionala premium.

Primii mesageri ai schimbarii sunt noile cutii LLumar care aduc o culoare deosebita in aceasta industrie. Primele materiale cu ambalajele noi au sosit in depozitele noastre, ele vor fi urmate in curand de alte materiale cu aspect innoit.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noile ambalaje sau materiale promotionale, faceti clic pe butonul Cerere de informatii sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei SolSec Srl, folosind butonul corespunzator.