proidea.ro catalog online de informatii produse

Utilizarea dezumidificatoarelor profesionale Soldec in constructii


2017. noiembrie 08.

Inchirieri dezumidificatoare profesionale Soldec

Utilizarea dezumidificatoarelor profesionale in constructii
Bucuria unui camin nou este deseori umbrita de problemele care pot sa apara din cauza umiditatii ridicate. Pe parcursul executiei, in sape, tencuieli, glet intra cantitati mari de apa care, daca nu sunt eliminate la timp, pot provoca degradari costisitoare finisajelor si pot duce la un disconfort resimtit puternic de catre beneficiar.

Fiecare beneficiar al unei constructii noi trebuie sa fie constient de faptul ca, in procesul tehnologic, sute de litri de apa sunt introdusi in tencuieli, sape, glet, zugraveli etc. O asemenea cantitate de apa nu se poate elimina pe cale naturala decat intr-un timp indelungat. Umiditatea este cauza principala a condensului, aparitiei mucegaiului, umflarii parchetului, mucegairii mobilei si chiar a unor probleme de sanatate.

Acum poti inchiria un dezumidificator profesional, indiferent de orasul in care locuiesti!
Cum functioneaza un dezumidificator?
Cu ajutorul unui ventilator incorporat, aerul umed este absorbit, trecut peste un element racit cu ajutorul agentului frigorific, unde umiditatea ingheata. Prin functia de dezghetare, apa este colectata in recipientele aparatelor sau evacuata direct la canalizare. Aerul uscat este eliberat in incapere cu 1-2 grade mai cald.

Cine beneficiaza de o locuinta uscata?
Proprietarul in primul rand, stiind ca investitia in finisaje: parchet, tapet, lavabil, mobilier etc, este justificata.
Constructorul care isi poate preda lucrarea la un nivel normal de umiditate si poate asigura garantia lucrarii.
Mesterul care poate grabi executia prin uscarea tencuielilor, gletului si sapelor.
Ce solutii propune Soldec?
Va oferim consultanta pentru fiecare aplicatie in parte, fie ca este vorba de eliminarea umiditatii dintr-un apartament sau ca este vorba de uscarea unui complex de blocuri. Echipamentele de dezumidificare profesionale se pot achizitiona sau se pot inchiria, in functie de necesitati. Alegerea echipamentului potrivit se face in functie de volumul fiecarei incaperi care se doreste a fi uscata si de temperatura aerului interior.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre dezumidificatoarele Soldec, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Soldec Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-400686 Cluj, Cluj-Napoca, str. Campului nr. 230
Sediu: RO-040697 sector 4, Bucuresti, str.Frunzisului nr.4
Telefon: +40 21 225 8322
Fax: +40 21 225 8322
E-mail:
Web: www.dezumidificare.ro
Madalina Ciotlaus
director tehnic +40 74 077 5696
   
   
   
   
Serviciile, pe care compania Soldec le pune la dispozitia clientilor, includ vanzarea si inchirierea dezumidificatoarelor profesionale WOODS AUSTRIA, special concepute pentru o utilizare luni de zile fara oprire; dezumidificatoare speciale pentru piscine, utilaje certificate din punct de vedere a igienei ideale pentru industria alimentara sau farmaceutica, dezumidificatoare pentru muzee, crame, arhive, depozite, hale de productie, pivnite sau subsoluri precum si umidificatoare profesionale.
Denumiri marca: Woods Cananda, Hidros Italia, Munters Italia, Hace
Cuvinte cheie:  soldec  dezumidificator  industrial  dezumidificatoare  contructii  inchiriere  inchirieri  umidificator  umidificatoare  woods