proidea.ro catalog online de informatii produse

Dupa aproape 20 de ani in care au furnizat servicii de monitorizare, Soldata devine SIXENSE


2016. noiembrie 24.

Este mai mult decat un simplu rebranding, aceasta schimbare reprezinta o imbunatatire semnificativa a organizatiei, a dinamicii si a solutiilor pe care acestia le pot oferiSuntem incantati sa anuntam o schimbare importanta in organizarea si compania noastra.

Nu numai ca se schimba numele companiei, dar de acum inainte vom fi parte a unui SIXENSE dinamic ca urmare a lansarii acestuia in septembrie 2016.

SIXENSE este un grup de excelenta de talie mondiala in domeniul serviciilor si solutiilor specializate in infrastructura digitala, a solului si a mediului inconjurator, cu scopul de a intelege, analiza, anticipa si de a optimiza investitiile clientilor nostri.

SIXENSE reuneste 10 firme, unele au peste 20 de ani de experienta si trei poli de know how: inginerie, tehnologii si digitalizare. Misiunea principala este de a oferi sprijin proiectantilor, constructorilor, operatorilor si proprietarilor de infrastructura pentru a depasi cu succes cele trei provocari cu care se confrunta:
  • Managementul proiectelor de constructii
  • Managementul activelor
  • Managementul riscurilor.
Grupul SIXENSE opereaza in 20 de tari si are un sprijin puternic din partea celor 600 de angajati.

Pentru a afla mai multe despre valoarea adaugata a noii noastre organizatii, va rugam sa vizitati noul site SIXENSE la: www.sixense-group.com.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Sixense, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Sixense, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-011503 sector 1, Bucuresti, str. Hagi Ghita, nr. 21A-23
Telefon: +40 75 801 5833
Fax: +40 21 781 0809
E-mail:
Web: www.sixense-group.com
Mariana Garstea
dezvoltator business +40 75 801 5833
   
   
   
Sixense Group este o companie de servicii specializata in utilizarea instrumentelor de monitorizare pentru a ajuta clientul sa cuantifice, sa determine si sa gestioneze riscurile structurale, geotehnice si de mediu in materie de constructii si operarea pe santier.
Denumiri marca: Atlas, Cyclops
Stire
Sistem de inalta precizie a masuratorilor deformatiilor in timp real, Cyclops
2016.07.06    
Sistem integrat pentru gestionarea riscului de mediu si optimizarea proiectului E-ris, de la Soldata
2016.06.21    
Monitorizare prin satelit prin intermediul Atlas, de la Soldata
2016.05.27    
Cuvinte cheie:  soldata  sixense  grup  group  brand  rebrand  rebranding  rebrand  schimb  schimbare