proidea.ro catalog online de informatii produse

Santer Hidrostyle Srl a devenit importator cu exclusivitate pentru brandul Endless Pools®


2016. noiembrie 10.

Cazi cu hidromasaj pentru inot Endless Pools®

Santer Hidrostyle Srl realizeaza centre SPA (private si comerciale), construieste si monteaza produse si echipamente precum:
 • Cazi cu hidromasaj portabile din fibra sticla
 • Saune uscate, umede, criosaune
 • Saline si grote
 • Piscine, bazine si minipiscine
 • Dusuri emotionale, Vichy, scotiene, etc
 • Masini gheata
 • Mobilier zona de SPA si mobilier gradina, etc.
Santer Hidrostyle detine exclusivitate pentru branduri importante:
 • Caldera Spas productie SUA - cazi cu hidromasaj portabile
 • Endless Pools® (swim spas), SUA - cazi cu hidromasaj pentru inot
 • Narvi, Finlanda - echipamente saune
 • Karava, Finlanda - lemn.
Showroom: Str. Valiug, nr 9, sect. 1, Bucuresti - zona Baneasa (vis a vis de liceul privat "Scoala Mea").

Santer Hidrostyle acorda consultanta gratuita in privinta viitoarei achizitii pentru cazi cu hidromasaj, jacuzzi, saune, piscine si echipamente din zona de Wellness si SPA.
 
In portofoliul de clienti se numara: Centru SPA Oxygen - Iasi, Hotel Vilcea - Caciulata, Pensiune in Belis - Cluj, Hotel Vama 54 Boutique - Vama Buzaului, Hotel Clermont - Covasna, Forest Retreat&Spa - Vilcea, Hotel Vega - Constanta, Hotel Vila Teleconstructia - Bacau, Hotel Rina - Sinaia etc.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre cazile cu hidromasaj pentru inot Endless Pools®, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Santer Hidrostyle Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-077190 sector 1, Bucuresti, Str. Trifesti, nr 10
Showroom: RO-077190 sector 1, Bucuresti, Str. Valiug, nr 7-9
E-mail:
Web: www.hidrostyle.ro
Departament Vanzari
  +40 74 706 0060
   
   
Santer Hidrostyle este unic importator al brandurilor Caldera Spas, SUA – cazi cu hidromasaj, Endless Pool, SUA – swim spa, Narvi, Finlanda – echipamente saune. Santer Hidrostyle construieste centre SPA oferind servicii de la partea de proiectare si livreaza pana la solutia finala. In portofoliul Santer Hidrostyle exista: jacuzzi, saune, piscine, sezlonguri si banci incalzite, dusuri emotionale, dusuri Vichy, bazine Kneipp, masini cu gheata si alte produse din domeniul Wellness si Spa. Santer Hidrostyle este prezent atat in zona de constructii centre SPA pentru uz privat cat si in zona de uz comercial. CalderaSpas®, produs in SUA, este prezent pe piata de peste 40 de ani si este unul dintre cele mai mari si cunoscute branduri americane de cazi cu hidromasaj portabile din lume. Avand un departament de cercetare integrat, aduce constant inovatii in zona de SPA&Wellness si brevete in hidromasaj, intretinerea apei, ergonomie scaune si eficienta energetica.
Denumiri marca: Caldera Spas
Stire
Cada cu hidromasaj pentru inot Endless Pools® Fitness System E500
2016.12.07    
Cada cu hidromasaj pentru inot SwimCross™ Exercise Systems X200
2016.12.05    
Cuvinte cheie:  cada  cazi  hidromasaj  hidromasaje  hacuzzi  jacuzi  innot  inot  endless  endles  pools  pool  piscina  importator  exclusivitate  exclusiv  santer  hidrostile  hidrostyle  hidrostil  hidrostyl  e500  x200  x500  e  500  x  200  x  500  fitsen  fitness  sistem  sisteme  systems  system  swimcross  exercise  santer