proidea.ro catalog online de informatii produse

Purmo lanseaza blogul PurmoSfera


2018. februarie 12.

Blogul se incadreaza in noua directie de comunicare a marcii PURMO la nivel international

PURMO, marca numarul 1 pe piata de radiatoare din Europa, lanseaza in acest an PurmoSfera, un blog integrat in pagina web oficiala in limba romana, dedicat in special consumatorilor finali.

PurmoSfera include articole ce prezinta sistemele de incalzire PURMO intr-o maniera mai apropiata intereselor consumatorilor finali, cu solutii concrete pentru diferite situatii de amenajare interioara.

Blogul se incadreaza in noua directie de comunicare a marcii PURMO la nivel international, care isi propune sa fie mai aproape de clientul final, nu doar de specialistii in domeniul sistemelor de incalzire, proiectanti, instalatori si distribuitori, dupa ce in anii anteriori, PURMO a lansat o versiune a paginii web dedicata exclusiv consumatorilor finali, prietenoasa, cu multiple sugestii de amenajare interioara ce includ produse si sisteme de incalzire marca PURMO, precum si o pagina Facebook dedicata publicului larg.

Blogul PurmoSfera este actualizat saptamanal si poate fi accesat direct din pagina oficiala Purmo - www.purmo.ro, din meniul de sus dreapta, sau accesand direct http://whatsup.purmo.com/ro/.
PURMO este marca a companiei Rettig ICC, cel mai mare producator de radiatoare panou din otel din lume. Rettig ICC are 23 de fabrici in Europa si exporta produse in peste 50 de tari din intreaga lume. Pozitia puternica si stabila pe piata a Rettig ICC este rezultatul investitiilor continue ale companiei in calitate si inovatie.

PURMO implineste 15 ani de prezenta pe piata din Romania, oferind solutii optime pentru confortul termic in orice interior, avand o oferta diversificata de produse si sisteme de incalzire, inclusiv radiatoare decorative, radiatoare pentru baie, convectori cu montaj in pardoseala sau sisteme de incalzire prin pardoseala.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemele de incalzire PURMO, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Rettig Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-407352 Cluj, Juc-Herghelie, nr.69B, Hala C1, Modul 1
Telefon: +40 26 440 6771
Fax: +40 26 440 6770
E-mail:
Web: www.purmo.ro
Web: www.vogelundnoot.ro
Consultanta comerciala si tehnica
  +40 21 326 4108
Departament ofertare
  +40 79 983 5180
   
   
In momentul de fata concernul Rettig Heating Group este in Europa cel mai mare producator de radiatoare-panou. In total, fabricile din Finlanda, Polonia, Germania, Belgia, Franta, Suedia, China produc aproape 9 milioane de bucati.
Denumiri marca: Purmo, Vogel&Noot
Cuvinte cheie:  rettig  purmo  purmosfera  blog  online  sistem  sisteme  incalzire  radiator  radiatoare  tub  tuburi  incalzire  pardoseala