proidea.ro catalog online de informatii produse

Deschiderea oficiala a fabricii de schela din Guenzburg, Bavaria


2017. decembrie 04.

Consolidarea si extinderea semnificativa a activitatilor in domeniul schelelor, Guenzburg, Germania

Compania PERI GmbH cu sediul central la Weissenhorn, preconizand cresterea vanzarilor de schela, a marit capacitatea de productie necesara. Datorita posibilitatii reduse de expansiune la sediul central, in ianuarie 2016 s-au pus bazele unei noi fabrici in orasul vecin Guenzburg. Prima platforma de productie pentru schela PERI UP a fost oficial deschisa la 22 Septembrie 2017.
In anii ce au urmat fondarii companiei in 1969, PERI s-a concentrat pe dezvoltarea grinzilor de cofraj si a sistemelor de cofrare cu popi, a sistemelor de sustinere, precum si a sistemelor de catarare pentru industria constructiilor ce au fost rapid adaugate in gama de produse. Primul sistem de schela din portofoliul PERI a fost schela cu cadru PERI UP T 72 ce a aparut in anul 1998, urmat de alte produse pentru diverse aplicatii in sectorul schelelor. Pentru viitor, strategia PERI este acea de a creste semnificativ vanzarile in acest domeniu. Pentru aceasta, un segment important si cu mare potential este reprezentat de aplicatii in domeniul industrial; de exemplu, solutii pentru uzine si rafinarii, precum si in sectorul energiei. Mai mult, schela PERI UP ofera posibilitati de utilizare pentru o gama larga de aplicatii, precum si beneficii pentru client pe parcursul intregului proces de executie al unui obiect de constructii.

O conditie esentiala pentru aceasta crestere este productia de schele eficiente si de ultima generatie, impreuna cu capacitatea de productie corespunzatoare. La sediul central din Weissenhorn, toate suprafetele disponibile pentru extindere au fost rezervate pentru dezvoltarea administratiei centrale, precum si pentru subsidiara germana de vanzari si distributie; mai mult, compania pastreaza anumite suprafete din incinta pentru eventuale extinderi ale productiei sistemelor de cofraje. Suprafata achizitionata in Guenzburg este astfel completarea perfecta pentru PERI. Avantajele noii locatii sunt, pe de o parte, livrarea de forta de munca specializata si calificata impreuna cu furnizori de incredere, si pe de alta parte, imediata apropiere de sediul central din Weissenhorn si de depozitul logistic excelent pozitionat, direct pe autostrada A8.

"Achizitionarea terenului este un alt pas importat pentru noi, ca parte a strategiei noastre de crestere pe piata de schela. Gandim pe termen lung si, prin adaugarea fabricii din Guenzburg, am creat conditiile cadru pentru cresterea viitoare a companiei." a explicat Leonhard Braig, Director de productie si tehnologie la PERI.
Conceptul primar al strategiei: Platforme de productie in Germania ca model global
Platforma de productie din Guenzburg a fost dezvolatata si va fi extinsa ca prima fabrica de productie de schela PERI UP; deschiderea oficiala a avut loc in 22 Septembrie 2017. Wolfgang Göggelmann este Director General al noii fabrici din Guenzburg si lucreaza pentru PERI de peste 20 de ani. "In Guenzburg, a fost deschisa o platforma completa de fabricare a schelei, cu tehnologie de ultima ora, procese eficiente si capacitate mare de productie. Din punct de vedere tehnologic, aceasta fabrica va prelua conducerea diviziei de schele in cadrul retelei de productie PERI la nivel mondial. Este o provocare foarte interesanta pentru mine sa sustin acest lucru."

"Telul nostru este sa transformam fabricile PERI din toata lumea intr-un sistem eficient de tip retea", a adaugat Leonhard Braig. "Pana acum, asa-numita Exapansiune Faza 1 a fost finalizata in Guenzburg. Pentru a ne pozitiona optim, prin prisma implementarii planurilor noastre de crestere, am luat in calcul inca de ceva timp, sa crestem capacitatea de productie", a explicat Leonhard Braig. Lucrarile de terasamente pentru cea de-a doua faza a extinderii, care va include productia de metal si operatiuni de galvanizare la cald prin imersie, sunt programate sa inceapa la sfarsitul lui 2017.
Eficienta si tehnologie de ultima ora
Amplasarea platformei de productie de ultima ora, tehnicile de inginerie eficiente si procesele optime, sunt caracteristici cu rol decisiv pentru noua fabrica. Platforma de productie din Guenzburg este una dintre cele mai eficiente fabrici de schela din lume unde, printre alte lucruri, procesele de sudura de ultima generatie si robotii complet automatizati utilizati in aceste procese asigura o calitate extrem de ridicata a imbinarilor prin sudura. Sistemul PERI de asigurare a calitatii implementat la Guenzburg actioneaza la cel mai inalt nivel, urmare a faptului ca fabrica este echipata cu tehnologie de masurare de cea mai inalta acuratete. Acest lucru garanteaza, in mod constant, cele mai bune rezultate in ceea ce priveste productia.

Mai mult de atat, o importanta contributie la eficienta fabricii este reprezentata de alinierea intregului proces de productie la asa-numitul flux de valori care presupune optimizarea fluxurilor de materiale si comunicare in interiorul fabricii.
Crestere globala - cu radacini adanci in tara de origine
Noua locatie din Guenzburg joaca un rol extrem de important in strategia companiei. Doar cu fabrici foarte moderne si eficiente poate PERI sa tina pasul cu dezvoltarea pietei la nivel global. "Investitia pentru prima si a doua faza de expansiune din Guenzburg este de nivelul a sute de milioane de Euro. In paralel, vom continua sa extindem operatiunile la fabrica din Weissenhorn si in administratie. Regiunea este si va fi in continuare centrul operatiunilor pentru activitatile globale, precum si un important punct de productie pentru PERI - chiar si cu o continua crestere a internationalizarii", a subliniat Alexander Schwörer, Director de Marketing si Vanzari. Pana acum, compania PERI a creat 90 de locuri de munca in Guenzburg si, dupa ce a doua faza a extinderii va fi finalizata, fabrica de productie de schela PERI va oferi in jur de 300 locuri de munca pentru specialisti.
Schela PERI UP: Tehnologie inovativa ce ofera maxim de siguranta
Odata cu dezvoltarea sistemului de schela PERI UP T 72 in 1998, PERI a dobandit tot mai multi clienti. Pentru companiile de constructii, care monteaza esafodaje din schela, compania cu sediul la Weissenhorn a furnizat solutii pentru aceste solicitari inca de atunci. Urmare a completarii cu produse si componente de sistem suplimentare, acesta divizie PERI s-a dezvoltat ca un sector de afaceri complementar celui de cofraje.

Tehnologia schelelor PERI se evidentiaza fata de sistemele competitiei pe piata. In special in ceea ce priveste siguranta in exploatare, produsele PERI sunt convingatoare si recunoscute din ce in ce mai mult la nivel mondial sub numele de PERI UP.

Odata cu lansarea schelelor modulare PERI UP Flex, PERI a castigat in ultimii ani din ce in ce mai multi utilizatori pe sectorul schelelor industriale, un alt domeniu tinta. In aprilie 2016, PERI a facut public noul sistem de schela pentru fatada PERI UP Easy la cel mai mare targ de profil din lume in München - pentru prima data, schela este utilizata cu precadere la lucrari de montaj si intretinere utilaje industriale. Primele impresii legate de dezvoltarea noului sistem au fost mai mult decat pozitive, deoarece noua tehnologie dezvoltata la Weissenhorn a lansat un nou standard pe piata, in special in ceea ce priveste siguranta montatorilor si a utilizatorilor. Cu portofoliul de produse actual, PERI poate acoperi usor toate cerintele operatiunilor ce implica schele profesionale.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre schela pentru fatade cu cadrul T, PERI UP T 72, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Peri Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-077015 Ilfov, Balotesti, Calea Bucuresti nr.4
Telefon: +40 37 274 0841
Fax: +40 21 351 1974
E-mail:
Web: www.peri.ro
Alexandru Ungur
director general  
   
   
   
Peri a fost infiintata in 1969 in Weissenhorn, Germania, de Artur Schwörer, fiind unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de sisteme de cofraje si schele din lume. Avand o crestere continua, prin planul de extindere la scara larga a instalatiilor de productie de la fabrica principala din Weissenhorn.
Denumiri marca: Peri
Cuvinte cheie:  peri  gmbh  deschidere  deschiderea  oficiala  fabrica  schele  schela  up  gunzburg  bavaria  germania