proidea.ro catalog online de informatii produse

FAKRO - sponsorul oficial al Lotto EUROVOLLEY Polonia 2017


2017. august 28.

Cu aceasta ocazie FAKRO a lansat produsul oficial al turneului - rulourile ARF LOTTO EUROVOLLEY POLAND 2017

Suntem incantati sa va anuntam ca FAKRO, unul dintre liderii mondiali in fabricarea de ferestre de mansarda si scari modulare, este sponsorul oficial al Campionatul European de Volei Masculin - EUROVOLLEY Lotto Polonia 2017.

In august si septembrie, Polonia gazduieste cea de-a 30-a editie a Campionatului European de Volei Masculin. Jocurile sunt difuzate pe 70 de canale TV, atat in Europa, cat si in America de Nord, America de Sud, Africa, Australia si Asia.

Va incurajam sa urmariti rivalitatea constructiva dintre cele mai mari 16 echipe europene. Cu aceasta ocazie FAKRO a lansat produsul oficial al turneului - rulourile ARF LOTTO EUROVOLLEY POLAND 2017. Rulourile ARF impiedica patrunderea luminii in incapere pana la intuneric total. Aceste rulouri speciale sunt disponibile in trei modele editie limitata. Invitati spiritul competitiei in mansarda dumneavoastra! Haideti sa ne sustinem echipele preferate! Cu siguranta vom fi martorii unor adevarate si frumoase emotii sportive.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre rulourile ARF LOTTO EUROVOLLEY POLAND 2017, faceti clic pe butonul Cerere de informatii sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei KRONLUX Ferestre de mansarda Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-500407 Brasov, Brasov, str. Zizinului, nr. 109 bis
Telefon: +40 26 854 6238
Fax: +40 26 854 6214
E-mail:
Web: www.fakro.ro
Virginia Sirbu
  +40 72 845 6729
   
   
   
Fakro a fost infiintata in 1991 in Polonia, ca si o companie familiala privata, iar astazi a ajuns o corporatie multinationala prezenta in intreaga lume. Fakro are o oferta generoasa de produse, care sporesc confortul si fumusetea mansardelor, usureaza accesul la pod sau faciliteza accesul pe acoperis: ferestre: cu articulare mediana, cu dubla articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterala, de acces pe acoperis, tuneluri de lumina si ferestre de evacuare a fumului; accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare si interioare, jaluzele, sisteme de automatizare; scari de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice si pantograf oferind o paleta larga din fiecare gama de produse.
Denumiri marca: Fakro
Cuvinte cheie:  kronlux  kronlucs  cronlux  cronlucs  sponsor  oficial  lotto  loto  eurovoley  eurovolley  2017  rulou  rulouri  arf  produs  oficial  fereastra  mansarda  fakro