Günther Tore impune un nou standard in domeniul usilor sectionale de garaj: panoul de 45 mm si feroneria din inox

In cei zece ani de la infiintare, compania Günther Tore Romania a devenit unul dintre furnizorii cei mai respectati in domeniul usilor industriale si sistemelor de andocare. Pe langa usile industriale produse in Germania, reprezentanta locala Günther-Tore completeaza oferta cu sisteme de andocare Stertil, usi rapide ITW, usi industriale si usi pentru hangare Butzbach, feronerie pentru usi si porti Rolling Center si automatizari de porti si bariere Came. Calitatea produselor a fost intotdeauna un leitmotiv impus de catre Dr. Wolfgang Günther fondatorul companiei-mama, in 1969.

Dupa preluarea in 2013 a fabricii Günther Tore din Neunkirchen de catre puternicul grup Alutech, o noua strategie ia nastere: dezvoltarea segmentului usilor rezidentiale.

"Suntem astazi in masura sa furnizam usi de garaj la un nivel de calitate exceptional cu preturi adaptate cerintelor actuale ale pietei. Vom avea cele mai mici preturi? - Nu. Vom avea preturi accesibile? - Da. Diferentele de preturi fata de produsele asamblate local sunt acum neglijabile avand in vedere importanta unei usi de garaj pentru proiectul unei case. Usa de garaj ocupa 5-12mp din fatada casei, deci aspectul este important. Usa de garaj trebuie sa se deschida in fiecare zi de cel putin doua ori, deci fiabilitatea trebuie sa fie ridicata. Usa de garaj trebuie sa izoleze termic la fel ca si peretele garajului, deci izolatia termica trebuie sa fie foarte buna. Grosimea panoului de 45mm a usii de garaj Günther este in prezent cea mai mare de pe piata. Usa de garaj trebuie sa fie etansa; acest lucru se realizeza cu sistemele de garnituri de presiune si chedere cu fusta dubla. Usa de garaj trebuie sa reziste si sa functioneze cat exista casa; arcurile de torsiune sau de intindere sunt garantate pentru 25.000 de cicluri, echivalentul a cca 35 ani de viata, in conditiile unui garaj cu o singura masina. Usa de garaj trebuie sa se monteze repede si usor pentru reducerea costului de montaj. Realizarea cat mai multor etape inca din fabrica (pregauriri, ancore telescopice, preasamblari, sistem de ridicare) duce la timpi de montaj record. Usa de garaj trebuie sa fie ambalata corespunzator pentru anularea riscului deteriorarii la transport. Bineinteles clientul trebuie sa aiba la dispozitie o varietate mare de design a panourilor de usa si a sistemelor de deschidere pentru ca usa de garaj sa se potriveasca perfect cu cerintele arhitecturale ale casei. Cinci tipuri de panouri, noua culori si trei tipuri de decor lemn sunt disponibile in gama standard. Arcurile de torsiune sau arcurile de intindere, rabaterea standard sau suprainaltata completeaza ideea de diversificare pe care o oferim. Pentru garajele duble avem un standard de realizare pana la deschideri de 6 metri. La comanda speciala putem realiza si dimensiuni mai mari. O usa de garaj trebuie sa faca fata unei eventuale umiditati mai ridicate a garajelor neaerisite. Feroneria din inox in echiparea standard a modelului 45C reprezinta un avantaj competitiv de necontestat. Usa de garaj trebuie sa prezinte siguranta in exploatare pentru intrega familie. Marcajul CE si conformitatea certificata a produsului cu normativele europene de siguranta sunt obligatorii. O usa de garaj trebuie sa fie livrata rapid chiar daca este un produs realizat la comanda. In prezent timpul de livrare este de 2 saptamani si incercam sa il reducem la o saptamana dupa jumatatea anului", a declarat Stefan Capatina, directorul general al Günther Tore Romania.

Toate aceste rigori sunt atinse de noile usi de garaj sectionale de la Günther Tore, acum la preturi adaptate perfect cerintelor pietei.

Usile de garaj de la Günther Tore sunt incluse intr-un concept nou de distributie: programul Rezidential, lansat in cadru festiv la Intalnirea anuala a distribuitorilor Günther Tore, in data de 21 februarie la Bucuresti. La eveniment au fost invitati bineinteles si noii parteneri ai programului Rezidential.

"Baza programului Rezidential o reprezinta reteaua de parteneri de proximitate care prin intermediul show-room-urilor vor aduce produsul aproape de client. Avantajele competitive, calitatea produselor si serviciilor, viteza de reactie si deschiderea totala catre client sunt elementele de baza ale strategiei noastre. Am inclus in pachetul de produse din programul Rezidential doua echipamente complementare foarte importante: portile culisante autoportante Rolling Center si automatizarile pentru porti de la Came. Urmeaza sa extindem gama de produse a programului Rezidential. In prezent suntem in plin proces de dezvoltare a retelei de parteneri", a declarat Sebastian Grill, managerul proiectului "Rezidential".

Günther Tore Romania este cunoscuta in mod deosebit pentru lucrarile speciale realizate in cei 10 ani de activitate: usi pentru hangare, usi si grilaje rulou de peste 14m latime si peste 9m inaltime, usi sectionale de peste 13m latime, usi sectionale cu vitrare panoramica din sticla cu camp continuu de pana la 3,9m, usi sectionale rapide pentru garaje subterane, usi sectionale pentru depouri de tramvaie (cu sistem de continuitate a liniei electrificate), rampe de egalizare cu lungimi de 6m si capacitati portante de 12t, porti pentru poduri rulante.