proidea.ro catalog online de informatii produse

Sistemele de fatada ventilata marca ETEM SYSTEMS


2018. ianuarie 08.

ETEM SYSTEMS a castigat "Premiul Verde" in Bulgaria

Nu va lasati surprinsi de temperaturile scazute. In perioada rece va recomandam sa va asigurati constructia cu ultima tehnologie in materie de fatada ventilata furnizata de catre ETEM SYSTEMS.

Pana in urma cu 5 ani fatada ventilata era incadrata doar in segmentul de constructii tip hale sau cladiri office. Insa, in ultimii ani, acest sistem a devenit din ce in ce mai cunoscut si este apreciat pentru facilitatile sale.

Solicitarile au crescut semnificativ nu doar pe industria comerciala cat mai mult pe segmentul locuintelor colective de tip rezidential.
Care sunt beneficiile aplicarii de VFS (Ventilated Façade System) din Aluminiu?
  • adauga fatadei rezistenta la apa
  • prin crearea compartimentului suplimentar intre structura si perete se asigura izolatia fonica
  • crearea unei cavitati pentru patrunderea aerului ce garanteaza peretelui ventilatie si protectie
  • economisirea energiei - reduce pierderea energiei si costurile de consum, iar confortul mediului va creste semnificativ
  • anti-coroziv - garanteaza o performanta pe termen lung
  • anti-incediu - Aluminiul nu arde, ca urmare, nu emana substante nocive
  • design flexibil - arhitectii pot opta dintr-o multitudine de materiale si culori pentru un proiect deosebit cu personalitate autentica.
Modalitatea de montaj
Materialele pentru structura sunt compuse din aliaj de Aluminiu si sunt foarte usor de lucrat cu ele.

De altfel, un executant ce nu a folosit un astfel de sistem vreodata, le poate monta cu usurinta. Un sistem complet este format din: profile T, profile L, console, pad-uri.

Acestea sunt disponibile in diverse dimensiuni si lungimi in functie de materialul utilizat pe structura: piatra, fibrocement, Etalbond sau HPL, paneluri fotovoltaice, samd.

Produsele si specificatiile fiecarui sistem:

  VARIO 97
Dedicat materialelor din: HPL, fibrociment, Etalbond, ceramica.
Optiuni de prindere: lipire, agatare, pini, cleme.

  BRAVO 97
Dedicat: placilor din metal cu sistem de agatare.
Optiuni de prindere: cleme de tip hangers.

  FORTE
Dedicat materialelor din: piatra.
Optiuni de prindere: cleme, pini.

ETEM sustine dezvoltarea sustenabila imbinand latura economica cu cea sociala, dar nu in ultimul rand protejeaza mediul inconjurator, fapt pentru care anul acesta ETEM SYSTEMS a castigat "Premiul Verde" in Bulgaria.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre fatadele ventilate ETEM, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ETEM SYSTEMS Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-077090 Ilfov, com. Domnesti, Bretea Autostrada Bucuresti Pitesti km 11 +272
Telefon: +40 21 351 8115
Fax: +40 21 319 3024
E-mail:
Web: www.etem.com
Web: www.etem.ro
Razvan Copilu
manager vanzari +40 76 223 2988
   
   
   
   
office@etem.com
tehnic@etem.com

ETEM este una dintre cele mai importante si de traditie companii de extrudare a aluminiului din sud - estul Europei. Fondata in 1971, ETEM S.A este primul producator din Grecia care ofera servicii integrate, sisteme arhitecturale si profile de aluminiu pentru aplicatii industriale. Avand doua fabrici de productie in Atena, Grecia si in Sofia, Bulgaria si o capacitate anuala care depaseste 40.000 t/an, ETEM garanteaza livrare permanenta la nivel international. Prin inovatie permanenta, investitii in infrastructura si in angajati, ETEM este o companie intenationala cu exporturi care depasesc 70% din capacitatea de productie, fiind prezenta in peste 20 de tari. Productia ETEM este certificata conform ISO 9001-2000 si indeplineste cele mai exigente standarde europene si internationale.
Denumiri marca: ETEM, etalbond®
Cuvinte cheie:  sistem  sisteme  sistemele  fatada  fatade  ventilata  ventilate  etem  szstem  szstems  system  systems  e97  etalbond  aluminiu  vario  97  vario97  bravo  forte  premiu  premimul  verde