proidea.ro catalog online de informatii produse

Alukönigstahl vine cu noutati in cadrul expozitiei Fensterbau Frontale 2018


2018. februarie 09.

Noi solutii de ventilatie, Schüco LivIngSlide, o gama diversificata de feronerie si multe altele

Schüco Polymer Technologies KG va fi prezent la expozitia internationala Fensterbau Frontale 2018.
21 - 24 martie 2018 din Nuremberg in hala 7, standul 403.

"Valoare adaugata pentru succesul dvs." este mesajul adresat fabricantilor si distribuitorilor de ferestre de catre compania care, prin aspectul echilibrat al expozitiei, stabileste noi standarde in aceasta industrie.
De 30 de ani, Schüco este un jucator de succes pe piata sistemelor din PVC. Intr-o piata extrem de competitiva marca Schüco inseamna calitate premium, solutii inovative, serii complete de produse, expertiza in materiale si servicii exceptionale in toate fazele unui proces de constructie.
Relatia de colaborare durabila intre Schüco si partenerii sai se bazeaza pe aceasta gama larga de servicii, care se afla in centrul atentiei si la aceasta expozitie: toti vizitatorii standului de 577 mp vor fi intampinati cu sloganul "Valoare adaugata pentru succesul dvs".

Standul Schüco va invita sa experimentati valoarea adaugata
In concordanta cu aceasta tema principala, Schüco combina prezentarea produselor, serviciilor si informatiilor in studiouri tematice. Grupate in jurul unei piete centrale, cele patru zone tematice : "Mai mult design", "Mai mult confort", "Mai multa siguranta" si "Mai mult serviciu" permit vizitatorilor sa descopere singuri valoarea adaugata pe care o ofera Schüco.
Inovatie: valoare adaugata prin produse prospective
Un nou sistem de usi glisante cu ridicare, denumit Schüco LivIngSlide, isi face debutul la Fensterbau Frontale. Constructia este ideala pentru constructii noi si renovari si are coeficientul de transfer termic Uf de pana la 1,2 W / (m²K) , cu o adancime a tocului de 82 mm.

In ceea ce priveste culoarea, paleta coloristica este foarte diversa, profilele pot fi finisate cu o gama larga de folii, cu tehnologia exclusiva de finisare a suprafetelor Schüco AutomotiveFinish sau cu capacul din aluminiu Schüco TopAlu.

Valoarea adaugata pentru fabricantii de tamplarie consta in garniturile sudabile din EPDM, prelucrabilitatea automata a tocului, instalarea simpla, baghete pentru prinderea geamului (pentru toate grosimile de geam de la 24 la 52 mm) si accesorii comune cu sistemul Schüco LivIng pentru ferestre.

Lansat la expozitia Frontale din 2016, sistemul Schüco LivIng pentru ferestre si usi va fi completat de un nou sistem pentru ferestre, fara armatura de otel, certificat pentru case pasive conform Dr.Feist. In locul armaturii din otel, Schüco foloseste tehnologia patentata a profilelor din PVC coextrudate cu aluminiu. Schüco LivIng Alu Inside este 100% reciclabil si are rezistenta antiefractie clasa RC2.

Noi solutii de ventilatie, o gama diversificata de feronerie, prag 0 pentru usi cu acces usor si noi variante de design pentru capacele din aluminiu din seria Schüco TopAlu sunt alte cateva dintre cele mai importante elemente ale standului expozitional Schüco la Fensterbau Frontale 2018.
Reprezentantii Alukönigstahl Srl vor fi prezenti la standul Schüco pe toata perioada expozitiei, pregatiti sa va ofere informatii complete.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Schüco prezentate la Fensterbau Frontale 2018, faceti clic pe butonul Cerere de informatii sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei ALUKÖNIGSTAHL Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-030834 sector 3, Bucuresti, Bd. Unirii, nr. 64, bl. K4
Telefon: +40 21 327 7780
Fax: +40 21 326 4860
E-mail:
Web: www.alukoenigstahl.ro
Adriana Serban
director marketing +40 72 322 3223
   
   
   
Compania a fost fondata in 1864 in Retz, Austria de Sud de catre Jakob König, si se ocupa de comertul cu produse din otel. De-a lungul timpului s-a axat tot mai mult pe comertul cu sisteme de profile din aluminiu si otel. In anii 20 sediul firmei s-a mutat la Viena. Astazi ALUKÖNIGSTAHL este activa in 16 tari din Europa Centrala, de Est si de Sud-est.
Denumiri marca: Schüco Jansen
Cuvinte cheie:  alukonigstahl  alukoenigstahl  schuco  shueco  sistem  usi  usa  glisante  glisanta  ridicare  living  slide  livingslide  topalu  top  alu  fensterbau  frontale  2018  solutii  ventilatie  feronerie  prag  0  zero  aluminiu