proidea.ro catalog online de informatii produse

Alukönigstahl Romania estimeaza afaceri in crestere, de peste 20 de milioane de euro


2018. februarie 21.

Anul 2018 se anunta a fi un an prosper pentru Alukönigstahl

Alukönigstahl Romania, sucursala concernului austriac cu acelasi nume, cu o istorie de peste 150 de ani si lider european pe piata sistemelor din aluminiu, PVC si otel, anunta afaceri in crestere pentru anul 2017, de 18,1 milioane de euro, iar pentru acest an estimeaza sa depaseasca 20 de milioane de euro. In prezent, compania livreaza solutii de sistem catre segmentul de office - 75% din totalul afacerilor, 19% catre zona rezidentiala, restul catre alte tipuri de constructii, spitale, retail si edificii culturale.

"Ne bucuram de rezultatele anului trecut mai ales ca ele vin in contextul unui an plin de investitii: inaugurarea unui nou depozit care a insemnat peste 2 milioane de euro in amenajare si stocuri, dar si extinderea echipei, 30% dintre angajati fiind noi. Ne asteptam ca si anul acesta activitatile companiei sa fie in crestere, mai ales pe zona cladirilor de birouri, prin prisma proiectelor aflate deja in lucru sau care urmeaza sa demareze in scurt timp precum: Renault Offices, Day Tower, Isho Office Timisoara, Euronest Sibiu, birourile Bosch Cluj, UBC 3 Timisoara, Coresi Business Park Brasov, The Bridge 2 Bucuresti. Astfel, ne planificam cresterea capacitatii de livrare din noul nostru depozit si dezvoltarea echipei", a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania.
Cea mai mare parte a cifrei de afaceri, aproximativ 15,9 milioane euro, se realizeaza din livrarea solutiilor si sistemelor de profile din aluminiu pentru pereti cortina, usi, ferestre, usi glisante urmate de vanzarile de sisteme din PVC aflate in crestere in 2017, de peste 1,1 milioane de euro, iar restul din sistemele din otel, in special constructii rezistente la foc.

Noul depozit al companiei, situat in Sudul Capitalei, are o suprafata totala de 3.650 mp, mai mare cu 35% fata de cel anterior, peste 1.000 de articole de stoc, fiind dotat cu trei poduri rulante si sisteme de depozitare moderne. O echipa logistica formata din 12 manipulanti si 5 referenti sta la dispozitia clientilor, astfel incat livrarea comenzilor sa fie una prompta si eficienta.

Dl. Attila Beer gestioneaza, incepand cu anul 2016, si afacerile Alukönigstahl din Republica Moldova, reprezentanta care a inregistrat in 2017 vanzari de 500.000 euro, iar pentru anul acesta estimeaza o crestere de 50% a business-ului. Planurile de dezvoltare pentru anul in curs se vor concentra pe inaugurarea unui showroom si a unui birou la Chisinau, dar si recrutarea de noi angajati, ceea ce va atrage o investitie de aproximativ 60.000 de euro.

Alukönigstahl Romania reuseste, ca prin partenerii sai strategici: Schüco International KG - lider mondial pe piata sistemelor din aluminiu pentru ferestre, usi si pereti cortina, si Jansen AG - lider mondial in sisteme din otel pentru ferestre, usi si pereti cortina, sa gandeasca si sa realizeze solutii arhitecturale personalizate pentru toate fazele unui proiect de constructii.

Printre cele mai importante proiecte din 2017 unde compania a oferit consultanta si solutii se numara: Orhideea Tower, Globalworth Campus 2, Timpuri Noi Square din Bucuresti, Openville si Vox Timisoara, The Office Cluj, Coresi Business Park Brasov, Bucharest Business Garden, Starnet Office Chisinau, Lidl Offices, Riviera Office Cluj, Hotel Hilton Garden Inn, Hotel IBIS Arad, One Herastrau Park, Nathex Work & Living Cluj Napoca.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Alukönigstahl, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ALUKÖNIGSTAHL Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Sistem de ventilatie incastrat in fereastra Schüco VentoTherm

Sistemul VentoTherm realizeaza ventilatia automata, cu fereastra inchisa: aerul exterior este filtrat si trecut prin schimbatorul de caldura. Aici este incalzit folosindu-se caldura recuperata din aerul incaperii. Aerul viciat din incapere este absorbit in aparat si evacuat dupa ce a fost trecut prin recuperatorul de caldura. Din punct de vedere constructiv VentoTherm este o cutie, cu inaltimea de 50 mm si latimea variabila (peste 1050 mm, in functie de dimensiunea necesara), integrata in fereastra, aspectul ansamblului fiind unitar si elegant. Filtrul din dotare impiedica accesul oricarui fir de praf, cat de fin, a polenului si insectelor. Functia de recuperare a caldurii are un randament de 45% si reduce pierderea de energie prin aerisire cu 35%. Izolarea fonica este, in functie de vitrare, de pana la 42 dB.

Firma
Sediu: RO-030834 sector 3, Bucuresti, Bd. Unirii, nr. 64, bl. K4
Telefon: +40 21 327 7780
Fax: +40 21 326 4860
E-mail:
Web: www.alukoenigstahl.ro
Adriana Serban
director marketing +40 72 322 3223
   
   
   
Compania a fost fondata in 1864 in Retz, Austria de Sud de catre Jakob König, si se ocupa de comertul cu produse din otel. De-a lungul timpului s-a axat tot mai mult pe comertul cu sisteme de profile din aluminiu si otel. In anii 20 sediul firmei s-a mutat la Viena. Astazi ALUKÖNIGSTAHL este activa in 16 tari din Europa Centrala, de Est si de Sud-est.
Denumiri marca: Schüco Jansen
Cuvinte cheie:  alukonigstahl  alukoenigstahl  an  2018  afaceri  crestere  profit  milioane  euro  proiecte  vanzari  attila  beer  administrator  romania