Avantajele foliei izolatoare LLumar EnerLogic cu tehnologie Low-E

Cum functioneaza folia Enerlogic?

Stratul Low-E brevetat al foliei EnerLogic respinge energia solara si energia radiata, astfel este eficienta pe tot parcursul anului.

Dupa aplicarea ei profesionala pe fata dinspre camera a geamului, folia EnerLogic cu un strat Low-E microsubtire, puternic, asigura o crestere a eficientei de izolare a sticlei chiar si cu 92% pe an.
Lumina patrunde, dar razele UV daunatoare, caldura necomfortabila si lumina orbitoare scad semnificativ.

Cum se poate compara folia EnerLogic cu alte folii?
Datorita tehnologiei de fabricatie brevetate, folia EnerLogic dispune de proprietati de izolare de neegalat.

In prezent foliile folosite pentru economisire de energie se impart in patru categorii:
  • folii neutrale impotriva luminii excesive si a caldurii (emisivitate: aprox. 0,7-0,9)
  • folii reflexive impotriva luminii excesive si a caldurii (emisivitate: aprox. 0,6-0,7)
  • folii traditionale Low-E (emisivitate: aprox. 0,3-0,4)
  • folia Low-E de generatie noua EnerLogic (emisivitate: aprox. 0,07)
Prin cresterea proprietatilor de izolare a geamurilor se poate economisi energie pe tot parcursul anului. Daca comparam capacitatea tehnologiei EnerLogic cu proprietatile foliilor fabricate cu tehnologii traditionale, diferenta este vizibila.
* Cresterea randamentului anual de izolare exprimata in procente, pe sticla de 6 mm, comparand aceeasi structura de geam cu si fara folie EnerLogic. Produs: LEP 35 SR CDF

Vara cele mai multe dintre foliile reflexive dau randament bun, reduc eficient acumularea caldurii, insa o economisire anuala este posibila doar prin reducerea pierderii de caldura pe timp de iarna. Reducerea pierderii de caldura se masoara prin coeficientul de emisivitate. Cu cat aceasta este mai mica, cu atat folia este mai performanta. Emisivitatea ne arata cata energie este radiata inapoi spre interior. La foliile obisnuite de protectie solara aceasta valoare este situata aproape de valoarea 0,7, ceea ce inseamna ca 30% din energie este radiata spre interior. La foliile traditionale Low-E aceasta valoare este intre 0,35-0,4, ceea ce inseamna 60-65%. In cazul foliei EnerLogic emisivitatea este de 0.07, ceea ce inseamna 93%.

In tabelul alaturat sunt prezentate fotografiile termice ale unor folii cu valori ale emisivitatii diferite. Culorile diferite ne prezinta fara echivoc ca cea mai mare cantitate de caldura se pierde in cazul sticlei fara folie. (1.emisivitate: 0.84) si exista aproape aceeasi pierdere de caldura si in cazul foliilor reflexive traditionale (2. emisivitate: 0,67). Folia traditionala Low-E deja are un randament mai bun (3. emisivitate: 0,36), dar si ele sunt departe de randamentul foliei EnerLogic (4. emisivitate: 0,07).
In imagine toate foliile au fost aplicate pe sticla normala de 5 mm. Valorile prezentate in patrate arata temperatura masurata pe suprafata sticlei. Cu cat valorile sunt mai mici, cu atat sunt mai mici pierderile de caldura prin sticla. Se vede clar pe imaginea de mai jos, ca temperatura masurata pe structura de sticla dubla termo de 4/16/4 este de 0,6°C, respectiv 0,9°C pe sticla pe care s-a aplicat folia EnerLogic, deci prin urmare eficacitatea celor doua structuri de geam sunt aproape identice.
Filmul de prezentare de mai jos arata ca imaginea termica a foliei traditionale reflexive este de culoare albastru deschis, ceea ce inseamna o reflectare a caldurii foarte redusa. In cazul foliei EnerLogic caldura emisa de corpul persoanei demonstrative este reflectata in proportie de peste 95%, astfel imaginea termica vizibila pe camera de inregistrare este aproape identica cu imaginea persoanei.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre folia LLumar EnerLogic cu tehnologie Low-E , faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei SolSec Srl, folosind butonul corespunzator.
Categorii
Folie de protectie termica, solara si antiefractie
Folie de protectie termica, solara si antiefractie
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...