proidea.ro catalog online de informatii produse

VISOCALL IP - comunicatii in sectorul medical


2017. iunie 19.

Platforma tehnologica pentru comunicatii, administrativ si ingrijire

Un singur sistem – nenumarate functii
Folosind o platforma comuna, VISOCALL IP aduce laolalta serviciile de ingrijire medicala si de informare, operatiile de service, administrative si cele de taxare pentru servicii dintr-un spital. Tehnologia IP pentru retele reprezinta o structura economica, sigura si extensibila pentru toate functiile si serviciile din sectorul medical.

Siguranta maxima
Sistemul VISOCALL IP este format din blocuri descentralizate care comunica independent intre ele. Nu exista o unitate centrala de control, eliminand astfel posibilitatea unei caderi totale a sistemului. VISOCALL IP este certificat conform VDE 834 – dovada a nivelului inalt de fiabilitate si a disponibilitatii permanente a sistemului.

Platforma de comunicatii VISOCALL IP pentru spitale si centre de ingrijire de la Schrack Seconet dispune de o multitudine de functii si ofera mai multe posibilitati. in clipul de mai jos sunt explicate cele mai importante functii si este aratat modul cel mai usor de operare a diferitelor dispozitive ce va pot ajuta in executarea sarcinilor zilnice specifice personalului de ingrijire.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul de apel-sora si comunicatie VisoCall IP, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Schrack Seconet AG Reprezentanta, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-023961 , Bucuresti, Str. Mantuleasa nr. 15A/I, sector 2
Telefon: +40 37 275 6316
Fax: +40 37 289 9242
Web: www.schrack-seconet.com
Alexandru Mateiciuc
director vanzari  
   
   
Schrack Seconet AG este o companie high-tech cu sediul in Austria, specializata in sisteme de alarmare la incendiu, de comunicatie si de securitate, recunoscuta drept unul din liderii mondiali in cadrul acestor sectoare de activitate.
Alte stiri in categoria de produse Echipament de dotare medicala, rampa medicala, sistem de apelare personal medical
Alte stiri in categoria de produse Echipament medical, echipament de laborator
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  schrack  seconet  sistem  apel  comunicatii  comunicare  comunicatie  apel-sora  sora  visocall  ip  platforma  platforme  tehnologica  administrativ  administrativa  ingrijire  medical  medicina  sectorul  sector