proidea.ro catalog online de informatii produse

Produsele Rheinzink au fost folosite la o resedinta privata din Rangsdorf, Germania


2017. octombrie 04.

Pe o suprafata invelitoare de 260 m²

Zincul este un element natural important, de care depind corpurile noastre pentru a produce celule noi, pentru a da un impuls organismului atunci cand raceala ne afecteaza, sustine fertilitatea rasei umane si ofera o viziune ampla asupra vietii. Cu toate ca pretul lantului de productie este mai mare decat in cazul altor materiale de constructii, zincul furnizeaza mereu optiuni proaspete si surse noi de inspiratie pentru locuinte sanatoase, creand atuuri surprinzatoare si atractive pentru beneficiari.
Capacitatea de rezistenta innascuta a zincului este unul dintre cele mai importante plusuri. Un acoperis din zinc instalat corect poate dura mai mult de un secol. Zincul datoreaza aceasta longevitate impresionanta, capacitatii sale de a se autovindeca. Daca lasati o bucata de fier in ploaie sau in contact cu sarea, reactia chimica ce va avea loc, va forma oxidul de fier, denumit rugina, care in timp, va coroda fierul.

Zincul insa, in contact cu apa va forma hidroxidul de zinc, care in contact cu dioxidul de carbon din atmosfera va forma carbonatul de zinc, cunoscut drept strat de patina, care protejeaza materialul si devine tot mai puternic si mai nobil odata cu trecerea anilor. Daca se zgarie, se va reface natural in timp.
Zincul, esential pentru o viata linistita, fara griji
Toxicitatea scazuta a invelitorilor de zinc, reprezinta cu siguranta un plus major pentru protectia mediului inconjurator. Apa care se scurge de pe acoperis nu contamineaza solul si apele subterane, necontinand substante chimice toxice. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca zincul este aproape 100% reciclabil. Astfel se reduce mult costul energiei de fabricatie. Pe de alta parte, privit ca fiind cel mai pertinent dezavantaj pentru consumatorul mediu, pretul zincului depaseste ca marime "asteptarile de moment". Pe termen lung insa, prin durabilitatea si sustenabilitatea sa, zincul compenseaza pe masura diferenta de pret initial.
  • Proiect: Resedinta privata, Rangsdorf (Germania)
  • Arhitect: Steiner Weißenberger Architekten GmbH, Berlin (Germania)
  • Antreprenor: Hoeltke & Langpeter Dachdeckerei GmbH, Berlin (Germania)
  • Date tehnice: Suprafata invelitoare: 260 m², 2 t, RHEINZINK-prePATINA graphite-grey, sistem cu solzi mari.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Rheinzink, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Rheinzink in Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Showroom: RO-500008 Brasov, Brasov, str.Matei Basarab nr.2/P
Telefon: +40 26 854 6550
Fax: +40 26 854 6551
E-mail:
Web: www.rheinzink.ro
   
   
   
   
   
Firma Rheinzink s-a format in 1966 prin fuziunea inreprinderilor Grillo, Stolberger Zink si Uzinele metalurgice germane unite; productia incepand in 1969. Sediul firmei si administratia se afla in Datteln la marginea bazinului Ruhr. Fiind primul producator de zinc pentru constructii, Rheinzink a schimbat procedeul traditional de laminare in pachet cu noua tehnologie inovativa de prelucrare continua in laminoare de banda lata si instalatii de turnare. Astazi Rheinzink este o intreprindere a concernului Grillo. Are o capacitate de 160.000 tone/an si ofera locuri de munca pentru mai mult de 800 de angajati. firma Rheinzink activeaza in prezent in 30 de tari.
Denumiri marca: RHEINZINK
Cuvinte cheie:  rheinzink  acoperis  acoperisuri  zinc  patina  gri  grey  prepatina  solz  mari  graphite  casa  resedinta  privata  germania