proidea.ro catalog online de informatii produse

Filmul de prezentare a noului grup de amestec Purmo pentru sistemele de incalzire prin pardoseala


2017. noiembrie 13.

Intelegerea avantajelor pe care le prezinta noul grup de amestec Purmo

Grupurile de pompare si amestec Purmo sunt inovatoare din toate perspectivele. Atat designul cat si tehnologia de productie stabilesc noi standarde in sistemele de incalzire. Noile grupuri de amestec Purmo sunt caracterizate in primul rand prin calitate, confort si siguranta.

Noul grup de amestec destinat sistemelor de incalzire prin pardoseala a fost proiectat pentru o montare simpla si rapida; el include atat controlul temperaturii de alimentare cu agent termic, cat si reglajul debitului de apa.

Pentru o mai buna intelegere a avantajelor pe care le prezinta noul grup de amestec, Purmo a realizat o simulare video care prezinta componentele acestui kit, explicand procesul de functionare, precum si modul in care se realizeaza reglajul termostatic si ajustarea debitului (cu sursa de temperatura ridicata sau sursa de temperatura medie).

Urmarind acest material video, utilizatorii vor descoperi inclusiv rolul termostatului de siguranta, precum si importanta folosirii unor distribuitoare prevazute cu debitmetre.

PURMO ofera garantie de 10 ani pentru sistemele complete de incalzire prin pardoseala si 2 ani pentru componentele electrice si electronice.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre distribuitoarele Purmo, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Rettig Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-407352 Cluj, Juc-Herghelie, nr.69B, Hala C1, Modul 1
Telefon: +40 26 440 6771
Fax: +40 26 440 6770
E-mail:
Web: www.purmo.ro
Web: www.vogelundnoot.ro
Consultanta comerciala si tehnica
  +40 21 326 4108
Departament ofertare
  +40 79 983 5180
   
   
In momentul de fata concernul Rettig Heating Group este in Europa cel mai mare producator de radiatoare-panou. In total, fabricile din Finlanda, Polonia, Germania, Belgia, Franta, Suedia, China produc aproape 9 milioane de bucati.
Denumiri marca: Purmo, Vogel&Noot
Stire
Film de prezentare privind instalarea sistemelor Purmo de incalzire prin pardoseala
2017.11.20    
Noutate - Purmo prezinta noua generatie de distribuitoare Purmo Premium
2017.09.25    
Alte stiri in categoria de produse Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Alte stiri in categoria de produse Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  rettig  purmo  premium  distribuitor  distribuitoare  grup  pompare  incalzire  pardoseala  pardosea  generatie  noua  film