proidea.ro catalog online de informatii produse

MATER, in parteneriat cu ProfilistLED Romania, lanseaza prima biblioteca de materiale din estul Europei


2017. octombrie 25.

Biblioteca are peste 3000 de mostre de materiale speciale

In urma cu doi-trei ani, Bucurestiul a fost numit Micul Berlin. Era o conjunctura favorabila de evenimente creative care transformasera capitala intr-un hub regional al creativitatii. Romanian Design Week trimitea, de la o editie la alta, unde seismice in toata regiunea, iar noptile muzeelor, ale agentiilor s.a.m.d. scoteau afara mii de tineri. Acesti tineri creativi, insetati de nou si transformati de ce au vazut ca se intampla in Europa, se coaguleaza in comunitati. E un izvor care a tasnit atunci din subteran si primeste in continuare afluenti. Comunitatile de tineri cu profesii creative sunt poate cea mai mare expansiune sociala din Romania ultimilor ani.

De curand, pentru acesti oameni, s-a deschis MATER, prima biblioteca de materiale din estul Europei. E un loc facut de creativi pentru creativi, in cladirea in care de cativa ani activeaza si NOD Makerspace sau Deschis Gastrobar. Spatiul nou inaugurat al MATER contine trei mari zone: biblioteca propriu-zisa, o sala de conferinte si workshopuri si o zona de co-working pentru freelanceri, arhitecti si designeri. Toate aceste spatii au fost amenajate de arhitecti cunoscuti, cu ajutor din mediul privat. ProfilistLED Romania a asigurat, in calitate de partener, iluminatul modern al tuturor acestor spatii, folosind profile LED custom de ultima generatie. Lumina e vitala in orice amenajare arhitectonica sau de interior. Acesta e mesajul acestui parteneriat ProfilistLED si MATER: intre lumina si materialele alese pentru o amenajare e o legatura foarte stransa, iar una nu poate exista in absenta celeilalte.

Exista materiale care folosesc lumina? Evident. Ultimiii ani au nascut mochete cu insertii electroluminiscente, OLED si alte ramificatii ale tehnologiilor LED ajunse la maturitate si care pot oferi un fabulos punct de plecare pentru orice arhitect creativ in amenajari diverse. Mai general, profilele LED, ofera o infinita plaja de creatie in amenajari diverse, de la rezidential la industrial.

In acest moment, biblioteca are peste 3000 de mostre de materiale speciale, iar tinta MATER este sa se ajunga la cifra de 10.000. E foarte important pentru orice designer sau arhitect sa poata atinge un material si sa vizualizeze mental rezultatul final al lucrarii lui. In plus, MATER, e un record pentru aceasta parte de lume: cea mai apropiata biblioteca de materiale similara se afla la Praga.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre corpurile de iluminat ProfilistLED, cu LED, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ProfilistLED Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu central: RO-020335 sector 2, Bucuresti, b-dul Dimitrie Pompeiu nr.5-7
Telefon: +40 31 845 1316
Fax: +40 31 845 1301
E-mail:
Web: www.profilistled.ro
Departament proiecte
  +40 31 845 1316, +40 75 711 8653
   
   
   
ProfilistLED™, producator de profile personalizate, concepute pentru a oferi o solutie flexibila la nevoile specifice ale unei piete in evolutie. ProfilistLED™ a devenit unul dintre principalii jucatori pe piata Europeana si Romaneasca prin parteneriatele de suscces realizate intr-un timp record.
Denumiri marca: ProfilistLED
Cuvinte cheie:  profilistled  profilist  led  corp  corpuri  iluminat  iluminare  profil  profile  aluminiu  liniar  liniare  incastrat  incastrate  suspendat  suspendate  aplicat  aplicate  aparent  aparente  de  toby  charm  re-re  lumos  sem  goa  nuba  cala  mini  ole  pott  equilibro  paco  boa  boca  bigger  mater  biblioteca  biblioteci  material  materiale  est  estul  europa  europei  prima