proidea.ro catalog online de informatii produse

Sistemul de termoizolare a fatadelor Dekotherm contribuie la reducerea semnificativa a costurilor de intretinere


2017. septembrie 07.

Control al temperaturii in camere pe tot parcursul anului

Dekotherm este primul sistem romanesc de termoizolare a peretilor cu Certificat de Conformitate (nr. 229/15.11.2005). Toate componentele sistemului de termoizolare sunt produse de Policolor, cu toate avantajele ce deriva din acest lucru: pe langa calitatea controlata, toate componentele sunt garantate pentru compatibilitate, spre deosebire de sistemele hibride de calitate inferioara ce nu asigura rezultatele dorite.

Componentele Dekotherm sunt produse competitive, ce concureaza cu succes produsele similare de import, concepute special si testate pentru o durabilitate pe termen lung a cladirii.
1. Perete
2. DEKOMax/DEKOFlex/DEKO A8300/DEKO adeziv pentru OSB
3. Plasa fibra de sticla
4. DEKOMax sau DEKOFlex
5. DEKO G8300
6. Tencuiala

Avantaje:
  • reducerea semnificativa a costurilor de intretinere prin economie de energie
  • control al temperaturii in camere pe tot parcursul anului
  • un mod de viata sanatos favorizat de climatul echilibrat al locuintei
  • nu exista pasaje de trecere a energiei termice, deoarece sistemul acopera intreaga constructie
  • potentialul de acumulare al peretilor este utilizat in mod adecvat
  • intreruperea puntilor de transfer termic, inclusiv prin armare suplimentara fara a prejudicia spatiul interior
  • renovarea fatadei, improspatand aspectul exterior al locuintei
  • o cladire termoizolata la exterior va avea un certificat energetic foarte bun, aceasta sporindu-i valoarea.
Componenta finala a sistemului de termoizolare, ce detine un rol esential in decorarea locuintei, prin asigurarea structurii exterioare si a culorii dorite, este tencuiala decorativa. Tencuielile decorative de la Policolor permit alegerea dintr-o multitudine de texturi si culori disponibile. De asemenea, tencuielile sunt o bariera in calea factorilor externi asigurand in acelasi timp respiratia peretelui, ceea ce presupune trecerea vaporilor dinspre interior spre exterior.

Tencuielile de la Policolor vor proteja, de asemenea, casa de mucegai si igrasie, fiind concepute cu proprietati biocide si asigurand un mediu sanatos. Un alt aspect foarte important al fatadei casei il reprezinta curatenia.

Venind in intampinarea acestor nevoi legate de aspect si de igiena in acelasi timp, Policolor a dezvoltat tencuieli siliconice. Acestea se curata foarte usor de la sine. De fiecare data cand va ploua, tencuiala va fi spalata si va da casei un aspect nou, proaspat vopsit.

Toate componentele sistemului Dekotherm respecta normele europene cu privire la emisia de compusi organici volatili.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul de termoizolare a fatadelor Dekotherm, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Policolor SA - Divizia DEKO Professional, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-032258 sector 3, Bucuresti, b-dul Theodor Pallady, nr. 51
Telefon: +02 14 086 783
Telefon: +40 21 345 1730
Fax: +02 13 456 328
E-mail:
Web: www.deko-professional.ro
Romeo Tabarcea
brand manager  
   
   
   
   
DEKO Professional este parte a Grupului Policolor-Orgachim din anul 2005. Recunoscut ca brand din anul 2007, DEKO Professional se adreseaza segmentului profesional al pietei constructiilor. De la primul strat de grund pana la stratul de finisare, linia completa de produse pentru constructii vine cu solutii pentru acoperiri de calitate si cu eficienta crescuta a costurilor - calitati esentiale pentru succesul unei afaceri in domeniul constructiilor.
Denumiri marca: Deko Professional
Alte stiri in categoria de produse Sistem de termoizolatie
Alte stiri in categoria de produse Izolatie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  dekotherm  dekoterm  decotherm  decoterm  sistem  termosistem  termoizolare  termoizolatie  deko  profesional  deko  professional  policolor  in