proidea.ro catalog online de informatii produse

Asigurarea suportului perfect cu acoperirea epoxidica Express EC 60


2017. decembrie 05.

Reprezinta conditia de baza pentru executia exemplara a oricarui covor epoxidic

Rasina epoxidica Express EC 60
Rasina epoxidica bicomponenta, fara continut de solventi, cu intarire rapida, transparenta, pentru realizarea sistemelor de protectie a suprafetelor in domeniul pardoselilor industriale. Ca grund pentru suporturile minerale, ca strat peste care se presara chipsurile colorate si ca strat de sigilare peste suprafetele cu chipsuri colorate. Recomandata in amestec cu Adaosul tixotropic TE 2K pentru fixarea rapida a profilelor.

Avantajele acoperirii epoxidice Express EC 60:
  • intarire rapida
  • lucioasa
  • rezistenta la UV si la ingalbenire
  • utilizabila si la temperaturi scazute.
Sistemele de pardoseli Murexin si-au dovedit durabilitatea in decursul a zeci de ani, fiind supuse solicitarilor extreme in conditiile exploatarii permanente, fie ca este vorba despre hale de productie, industria chimica sau in cladiri publice sau spatii comerciale.

Un suport pregatit corespunzator reprezinta bazele asigurarii unei pardoseli epoxidice cu o durata lunga de exploatare. Orice finisaj poate indeplini cerintele stabilite numai in conditiile in care stratul suport nu prezinta defecte. Suportul trebuie sa fie pregatit in concordanta cu specificatiile normei pentru realizarea pardoselilor industriale pe baza de rasini reactive.

Realizarea pardoselilor epoxidice in timp rapid
Cu noua Acoperire epoxidica Express EC 60 se reuseste realizarea unei pardoseli epoxidice in numai o zi de lucru. Timpii foarte scurti de reactie fac posibil ca suprafata unui finisaj a carui aplicare se incepe la ora 8, sa fie circulabila la ora 14.

Spectru larg de utilizare
Rasina epoxidica Express EC 60 este bicomponenta, nu contine solventi, are reactie rapida, este transparenta, stabila la ingalbenire si de aceea este recomandata ca grund pentru suporturile minerale, pentru realizarea mortarelor de egalizare, a mortarelor consistente, ca strat de baza pentru presararea chipsurilor, precum si ca strat de sigilare peste suprafetele cu chipsuri presarate si ca sistem de protectie de suprafata din cadrul pardoselilor industriale


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre rasina epoxidica Express EC 60, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Murexin GmbH, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Rasini epoxidice Murexin pentru pardoseli industriale, spatii comerciale

Vopsea epoxidica colorata EP 20 bicomponenta, fara solventi, 120 nuante RAL, cu rezistenta chimica si la uzura ridicata. Rasina epoxidica EP 70 BM bicomponenta fluida, incolora, cu destinatie universala: impregnare, strat amorsa, nivelare, mortare epoxidice, reparatii fisuri, strat bariera de vapori - umiditate remanenta pana la max. 5%. Vopsea epoxidica lucioasa AS 1500 bicomponenta, pe baza de apa, rezistenta la combustibili, uleiuri, grasimi, lesii si acizi diluati, solutii concentrate de saruri si chimicale. Amorsa Aqua Primer AP 2000 epoxidica, bicomponenta, fara solventi, rezistenta la carburanti, uleiuri, grasimi, acizi, baze in concentratie mica, saruri concentrate si alte chimicale. Finisaj epoxidic Aqua Pox AP 3000, emulsionata, bicomponenta, fara solventi, elastica. Finisaj epoxidic EP 3, rasina epoxidica bicomponenta, autonivelanta, colorata, fara solventi, rezistenta la substante chimice, abraziune si socuri, pentru interior, admisa in industria alimentara. Finisaj poliuretanic PU 300, material pe baza de rasina poliuretanica fluida, bicomponenta, fara solventi, autonivelanta, elastica in timp cu efect de amortizare a zgomotului de pasi, rezistenta chimic si la uzura. Acoperire epoxidica transparenta CC 200, rasina epoxidica bicomponenta, fara solventi, recomandata pentru umplerea porilor la covoarele din piatra naturala.

Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, Sos. Pipera nr. 55 C
Telefon: +40 21 252 6251
E-mail:
Web: www.murexin.ro
Web: www.murexin.com
Cristian Marinescu
manager produs  
   
   
   
www.kemamix.com

Murexin GmbH este un producator austriac de materiale de constructii prezent prin intermediul filialelor in tari din Europa, precum Germania, Franta, Elvetia, Cehia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Polonia, Ungaria, Rusia si Romania, dar si in alte 15 tari la nivel mondial, unde compania este prezenta prin intermediul dealerilor. Compania a fost fondata in 1931 in Austria, este membra a Grupului Schmid Industrie Holding si se mandreste cu o vasta experienta in domeniul fabricarii materialelor de constructii din care mentionam 7 arii de competenta: Tehnica lipirii pardoselilor calde, Tehnica placarilor ceramice, Tehnica acoperirilor - rasini epoxidice, Tehnica hidroizolatiilor, Tehnica betoanelor si a sapelor, Tehnica vopsitoriilor si a finisajelor.
La 01 ianuarie 2018 Murexin a fuzionat cu Kema, care pana la momentul respectiv a fost membra a grupului Wietersdorfer. In urma acestei fuziuni s-a reusit extinderea portofoliului de game de produse. In portofoliul Kema se regasesc sisteme profesionale pentru etansare, hidroizolare, hidrofobizare, sisteme de asanare si/sau renovare a cladirilor monument istoric pe baza de ciment Roman sau NHL, sisteme pentru remedierea segregarilor in structurile din beton, repararea si consolidarea elementelor depreciate din beton, solutii pentru protectia constructiilor industriale – statii de epurare, bazine de apa, etc, precum si sisteme de acoperiri epoxidice si poliuretanice pentru pardoseli industriale si rezidentiale.
Denumiri marca: Murexin, KEMA
Alte stiri in categoria de produse Pardoseala industriala si strat de finisaj
Alte stiri in categoria de produse Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  murexin  murexim  murecsin  murecsim  asigurarea  asigurare  suport  suportului  suportilor  perfect  acoperire  acoperiri  epoxidica  epoxidice  express  expres  ec60  ec  60  rasina