proidea.ro catalog online de informatii produse

Produsele MAPEI au fost folosite la centrul comercial Rideau Centre, Ottawa, pe o suprafata de peste 21.000 m²


2017. octombrie 05.

Recent a fost finalizat proiectul de modernizare si extindere in valoare de 360 de milioane de dolari

Avand o suprafata totala de 69.000 m², Rideau Centre este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Ottawa-Gatineau. Acesta cuprinde aproximativ 180 spatii comerciale, hotelul Westin cu 487 de camere, un parc in aer liber pe acoperis si centrul de afaceri din Ottawa.
Recent a fost finalizat un proiect de modernizare si extindere in valoare de 360 de milioane de dolari. Proiectul a presupus renovari interioare si exterioare complete si constructia unui garaj subteran pe trei niveluri.
Centrul comercial redesenat a inclus renovarea completa a pardoselilor. Produsele MAPEI au fost folosite pe o suprafata de peste 21.000 metri patrati.
La pregatirea suprafetelor s-au folosit: Mapecem - liant hidraulic special cu intarire rapida pentru prepararea de sape fara contractii dimensionale si uscare ultrarapida - 24 ore; Ultraplan - sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida, pentru interior, cu grosime de aplicare de la 1-10 mm. Pentru realizarea pardoselilor cu finisaj din lemn, PVC, linoleum, mocheta si ceramica sau piatra naturala; ECO PRIM GRIP - amorsa acrilica universala, gata de utilizare, in dispersie apoasa si cu filer de siliciu, pentru tencuieli, sape autonivelante si adezivi pentru placi ceramice.
Placile ceramice de mari dimensiuni au fost lipite cu Granirapid, un adeziv bicomponent, pe baza de ciment, cu priza rapida, deformabil, pentru orice fel de placi ceramice absorbante sau neabsorbante (gresie, faianta, gresie portelanata), placi din piatra naturala sau recompuse. La placarea coloanelor a fost folosit adezivul Ultralite S2, un adeziv imbunatatit pe baza de ciment, monocomponent, cu timp deschis extins, foarte deformabil, cu greutate redusa si un randament de acoperire extrem de ridicat, ideal pentru montajul gresiei portelanate subtiri de mari dimensiuni cum ar fi Laminam sau Kerlite.
Toate placile ceramice au fost importate din Italia si au fost instalate in zonele comune, in sala de mese si in toalete.
In aceste zone adezivul folosit a fost Kerabond TR - adeziv standard pe baza de ciment, fara alunecare pe verticala, pentru montajul placilor de gresie si faianta, in special gresie portelanata. Pe suprafete mici a fost folosit si Keralastic - adeziv poliuretanic bicomponent pentru orice tip de placi ceramice si din piatra naturala (ardezie, marmura verde ALPI) sau placi recompuse, montate pe suport absorbant, neabsorbant sau foarte deformabil. Rosturile au fost tratate cu Ultracolor Plus chit pentru rosturi la faianta, gresie, gresie portelanata, piatra naturala, mozaic din piatra naturala sau mozaic vitroceramic. Hidrofobizat, cu efect de respingere a apei - tehnologie DropEffect® si rezistenta impotriva mucegaiului - tehnologie BioBlock®.
In zonele cu trafic intens si greu, placile ceramice au fost lipite cu Granirapid, un adeziv ideal pentru pardoseli existente (din ceramica, roci naturale, dale din ciment etc.) bine curatate si degresate.
Hidroizolatiile din zona restaurantelor si bailor au fost realizate cu Mapelastic - hidroizolatie flexibila bicomponenta, pe baza de ciment si latex, pentru suprafete peste care ulterior se monteaza placi ceramice (gresie portelanata, klinker, mozaic, piatra naturala) in cadrul lucrarilor de constructii si de amenajare la interior si exterior: bai, terase, balcoane, piscine.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele MAPEI, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei MAPEI Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Adeziv pe baza de ciment Kerabond T-R

Adeziv pe baza de ciment, universal, fara alunecare verticala pentru montajul placilor ceramice la exterior si montajul placilor din gresie portelanata la interior. Adeziv pentru placi ceramice absorbante tip faianta, gresie glazurata, placi din argila tratata termic (Cotto) si a mozaicurilor din orice fel de placi ceramice, pe pardoseli, pereti sau plafoane. Kerabond T-R se utilizeaza ca adeziv pentru gresie portelanata de pana la 40x40 cm (1600 cm2), montata pe suport absorbant, dar numai la interior. La montajul placilor portelanate, pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat, pe fatade, terase sau pe suprafete hidroizolate cu Mapelastic sau Mapegum WPS, adezivul Kerabond T-R se prepara cu apa si 4 litri de latex Isolastic. Kerabond T-R este un adeziv universal deoarece in amestec cu latexul Isolastic formeaza un adeziv imbunatatit ce corespunde cerintelor clasei C2ES2 (adeziv pe baza de ciment imbunatatit, cu timp deschis extins, foarte deformabil) dupa EN 12004. Grosime de aplicare adeziv: 5 mm. Consum: 2-6 kg/mp. Aplicare: cu spatula dintata numarul 4, 5 sau 6. Ambalaj: saci de 25 kg. Certificat GEV EMICODE: EC1 R Plus (dupa aplicare adezivul are o emisie extrem de redusa de compusi organici volatili, COV). Marcat CE in baza certificatului ITT Nr. 13/6468-334 APPLUS emis de Centrul Tehnologic LGAI, Bellaterra (Spania).

Mortar pe baza de ciment si latex Mapelastic

Mortar pe baza de ciment si latex in dispersie apoasa, flexibil dupa intarire, cu rol de hidroizolatie sub placari pentru spatii umede sau in contact permanent cu apa (piscine, bazine de inot, terase, balcoane, jacuzzi, bazine de incendiu, etc). Se utilizeaza la spatii de exterior sau interior. Dupa intarire, Mapelastic se transforma intr-un strat hidroizolant flexibil. Peste suprafata hidroizolata se aplica direct, utilizand adezivi imbunatatiti tip C2 sau R2, acoperiri ceramice tip gresie portelanata, klinker, mozaic vitroceramic sau din piatra naturala. Exemple de aplicare: protectia la apa a betonului, tencuielilor, sapelor de ciment, etc. Mapelastic este si o protectie anticoroziva a elementelor din beton la poduri, viaducte, turnuri de racire si elemente din beton supuse la vibratii sau deformari sub sarcina. Mapelastic rezista la cloruri, sulfati, la sarurile pentru dezghet si la anhidrida carbonica. Timp de uscare: intre straturi 4-5 ore. Timp de asteptare pana la placare: 4-5 zile in functie de temperatura.

Chit de rosturi Ultracolor Plus pentru interior si exterior

Ultracolor Plus este un mortar pe baza de lianti hidraulici speciali, agregate cu granulometrie calibrata, polimeri speciali, aditivi de hidrofobizare, particule si pigmenti organici. Ultracolo Plus inglobeaza tehnologia de preparare a mortarului ultracolor, bazata pe un liant hidraulic autohidratant, ce garanteaza uniformitatea culorii, dar la care s-au mai adaugat doua tipuri de materiale inovative a Laboratoarelor MAPEI: BioBlock si DropEffect. Tehnologia BioBlock consta in introducerea a unor particule de natura organica distribuite omogen in microstructura mortarului, ce impiedica dezvoltarea microorganismelor responsabile de aparitia mucegaiului. Tehnologia DropEffect consta in utilizarea la prepararea mortarului, a unor substante ce reduc absorbtia de apa pe suprafata materialului de chituire intarit.

Firma
Sediu: RO-050883 sector 5, Bucuresti, str. Tudor Vladimirescu nr.22, cladirea Green Gate, et.6
Telefon: +40 21 311 7819
Telefon: +40 21 311 7820
Fax: +40 21 311 7821
E-mail:
Web: www.mapei.com/RO-RO
Departament Relatii cu Clientii
   
   
   
   
   
Cu o istorie de peste 80 de ani, MAPEI® este astazi unul dintre cei mai mari producatori mondiali de adezivi si produse chimice din industria constructiilor, avand in portofoliul sau o gama variata de peste 1.400 de produse, 65 de filiale, 63 de fabrici in peste 30 de tari de pe 5 continente, 18 laboratoare de Cercetare si Dezvoltare cu peste 900 de cercetatori implicati. In Romania, MAPEI® si-a inceput activitatea in anul 2005, ca reprezentanta Mapei Spa Italia, iar in august 2006 s-au pus bazele filialei Mapei Romania, cu scopul de a raspunde nevoilor locale ale pietei. Compania porneste pretutindeni in lume de la aceleasi valori solide: flexibilitate, inovatie si diversitate. Acestea nu sunt simple concepte notate pe o hartie, ci constituie modelul dupa care o lume unita construieste mai departe viitorul.
Denumiri marca: MAPEI
Cuvinte cheie:  mapei  centru  centrul  comercial  rideau  centre  ottawa  otawa  gatineau  eco  rim  grip  mapecem  laminam  kerlite  kerabond  tr  ultracolor  plus  ultracolorplus  droppeffect  bioblock  mapelastic  hidroizolatie  hidroizolatii  chit  rosturi  rost