proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul video de prezentare a modului in care se monteaza si se regleaza robinetul termostatic Eclipse


2016. noiembrie 02.

Se utilizeaza in instalatii de incalzire bitubulare cu temperaturi normale ale agentului termic

O prezentare rapida a montarii si reglarii robinetului Eclipse, cel mai mic robinet termostatic cu limitator automat de debit din lume


Robinetul termonstatic Eclipse se utilizeaza in instalatii de incalzire bitubulare cu temperaturi normale ale agentului termic. Debitul de proiect pentru fiecare radiator este reglat direct pe robinetul Eclipse.

Aceasta limitare a debitului se face printr-o singura rasucire si debitul astfel reglat nu va fi depasit. Chiar daca exista un surplus de presiune, datorita modificarii unor parametri in sistem, de exemplu alte robinete se inchid sau se trec in regimul de confort, robinetul Eclipse va garanta debitul solicitat.

Robinetul realizeaza debitul independent de presiune. Prin urmare, nu mai sunt necesare calcule complicate pentru a determina reglajele. Nu mai trebuie determinate pierderile de presiune in conducte in sistemele vechi in cazul renovarii. Trebuie totusi determinate puterea de incalzire si debitul maxim rezultat. Presiunea diferentiala minima trebuie sa fie pe robinetul pozitionat cel mai defavorabil. Daca este necesar, aceasta poate fi masurata pentru a optimiza reglajul pompei.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre robinetul termostatic Eclipse, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Imi International Co Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-031445 sector 3, Bucuresti, str. Aristide Pascal nr. 36
Telefon: +40 21 256 0141
Fax: +40 21 256 0151
E-mail:
Web: www.imi-hydronic.ro
Daniel Popa
consultant tehnic +40 72 888 2312
Stefan Gaspar
director tehnic +40 75 803 7059
   
Pneumatex, TA si Heimeier sunt acum o singura companie de exceptie numita IMI Hydronic Engineering. TA, unul din liderii mondiali in solutii de echilibrare hidraulice si Heimeier, producatorul numarul unu din Germania pentru control termostatic, pentru a crea un brand premium. Operand sub noul nume IMI Hydronic Engineering, integrarea formala a celor trei lideri a ridicat standardul in domeniul hidraulicii. Cu cele mai bune creiere si produse din industrie unite sub un singur nume, IMI Hydronic Engineering este acum liderul mondial in expertiza sistemelor de distributie hidraulica.
Denumiri marca: Heimeier, Pneumatex, TA
Stire
Noul microsite pentru robinetele termostatice Eclipse
2016.10.10    
Alte stiri in categoria de produse Armatura radiator
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  video  prezentare  robinet  robinete  robineturi  robinetul  eclipse  imi  international  reglare  debit  reglarea  debitului  incalzire