proidea.ro catalog online de informatii produse

GEZE echipeaza Prima Shops Oradea cu cele mai avansate sisteme de usi glisante antiefractie


2017. iunie 30.

Usi glisante Slimdrive SL RC2 cu clasa antiefractie RC2

GEZE Romania, liderul in sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, a echipat cea mai recenta galerie comerciala - Prima Shops Oradea - cu usi glisante Slimdrive SL RC2 cu clasa antiefractie RC2, performante si cu design minimalist, construite si adaptate traficului specific centrelor comerciale.

"Propunerea consultantilor nostri pentru acest sistem de usi vine ca raspuns la noile cerinte pentru solutii profesioniste, integrate, cu performante tehnice, dar si estetice. Usile GEZE Slimdrive SL RC2 livrate pentru Prima Shops Oradea sunt special concepute si recomandate pentru acest tip de proiect, fiind cele mai avansate sisteme de usi glisante din portofoliul nostru. Acest tip de produse denota preocuparea beneficiarului pentru solutii de calitate si ne bucuram ca Prima Shops Oradea beneficiaza de cele mai noi tehnologii", a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.
Cu un aspect elegant si modern, usile glisante devin o parte principala in proiectele arhitecturale contemporane datorita eficientei functionale si a spatiului redus ocupat.
In plus, utilizarea sticlei in realizarea acestora permite accesul luminii naturale si indeplinirea criteriilor optice, des intalnite in centrele comerciale. Versiunea din seria de actionari ale gamei Slimdrive se remarca prin inaltimea de constructie de numai 7 centimetri, ce ofera posibilitati de aplicare variate, dar si o adaptabilitate in orice tip de arhitectura a cladirii.

Sistemul automat de usi glisante Slimdrive SL cu clasa antiefractie RC2, cat si versiunea SL-FR RC2, utilizata pentru caile de evacuare si salvare, devin un impediment important pentru infractori. Acestea au fost special dezvoltate pentru a oferi un plus de confort intrarilor in cladiri, dar mai ales pentru a indeplini cu succes cerintele sporite de siguranta.
 
Acestea au fost evaluate conform clasei de rezistenta RC2, fiind astfel recunoscute pentru clasificarea antiefractie admisa la nivel european sub numele de RC2. Acest lucru inseamna ca pot rezista incercarilor de a fi deschise cu ajutorul diverselor instrumente si, de asemenea, pot suporta sarcini statice si dinamice. Iar companiile de securitate pot castiga mai mult timp pentru a reactiona la astfel de incidente.

Usile glisante RC2 sunt utilizate in special in banci, farmacii, magazinele de bijuterii, statiile de benzina, dar si in cladirile de IT. GEZE Romania a mai furnizat sisteme de usi automate si altor centre comerciale, dintre care amintim: ParkLake Shopping Center, Veranda Mall, Palas Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Coresi Mall Brasov sau Maritimo Constanta.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre usile glisante Slimdrive GEZE, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei GEZE Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-020335 sector 2, Bucuresti, str.Dimitrie Pompei, nr.9-9a
Telefon: +40 31 620 1257
Telefon: +40 21 250 7750
Fax: +40 31 620 1258
E-mail:
Web: www.geze.ro
   
   
   
   
   
   
GEZE este astazi unul din cei mai importanti in sisteme de actionare pentru usi si ferestre, sisteme de evacuare a fumului si gazelor fierbinti in caz de incendiu ca si pentru sistemele de siguranta.
Denumiri marca: GEZE
Alte stiri in categoria de produse Usa automata
Alte stiri in categoria de produse Fereastra, usa, luminator, feronerie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  geze  romania  prima  shops  oradea  sistem  sisteme  usi  usa  glisanta  glisante  antiefractie  slimdrive  geze