proidea.ro catalog online de informatii produse

Programarea caracteristicilor senzorului de miscare Finder 18.51 cu Bluetooth


2017. iulie 13.

Detectia miscarii se poate seta pentru unul din cele trei nivele de sensibilitate

Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth LE (Low Energy) programarea caracteristicilor senzorului de miscare devine usor si convenabil de realizat utilizand telefoanele inteligente cu sistem de operare Android sau iOS.

Dupa instalarea senzorului 18.51, se descarca gratuit Aplicatia "Finder Toolbox" de pe site-urile magazinelor oficiale Google sau Apple si se seteaza toti parametri necesari.

Senzorii pot fi denumiti si identificati in mod unic in cadrul unei cladiri.

Pragul de interventie in functie de lumina ambianta poate fi reglat intre 4 lux si 1000 lux, temporizarea la deconectare poate fi setata intre 12 secunde si 25 minute, iar detectia miscarii se poate seta pentru unul din cele trei nivele de sensibilitate.

Atunci cand conexiunea Bluetooth este realizata cu un senzor de miscare, un LED rosu semnalizeaza cuplarea corecta si faptul ca toti parametrii setati au fost transferati. Apoi senzorul de miscare raspunde cu doua valori de reactie - luminozitatea asa cum este vazuta de elementul fotosensibil din interiorul senzorului si starea contactului de iesire, inchis (On) sau deschis (Off).

Pentru mai multa siguranta, senzorii de miscare pot fi blocati prin intermediul unui microcomutator si a unui cod PIN cu 4 cifre - prevenind astfel schimbarea parametrilor de catre persoane neautorizate.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre senzorii de miscare si prezenta Finder 18.51 cu Bluetooth, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Finder Echipamente Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-401180 Cluj, Turda, str. Clujului, nr. 75 F
Telefon: +40 26 440 3888
Fax: +40 26 440 3889
E-mail:
Web: www.finder.ro
Luca Sebastian
referent marketing  
   
   
   
Din 1954 Finder s-a axat exclusiv pe domeniul releelor si a temporizatoareleor. A produs, cu un grad ridicat de specializare, peste 12.500 de produse diferite, cu una dintre cele mai largi game disponibile.
Denumiri marca: Finder
Stire
Senzori de miscare si prezenta Finder 18.51 cu Bluetooth
2017.06.29    
Alte stiri in categoria de produse Senzor de miscare, senzor de prezenta
Alte stiri in categoria de produse Automatizare cladiri, sistem de securitate
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  finder  senzor  senzori  miscare  prezenta  18  51  bluetooth  android  apple  google  play  googleplay  app  store  appstore  programare  programare  instructiuni  montaj  montare  asanblare  componente  pachet