proidea.ro catalog online de informatii produse

Test extrem: 120+ kg fixate pe gips-carton de la Siniat


2017. septembrie 13.

Nu incerca asta pe santier! Am testat la limita placa de gips-carton LaDura, ca tu sa nu trebuiasca sa o faci.

Specialistul din echipa Siniat a agatat pe placa de gips-carton LaDura peste 120 de kilograme, intr-un singur punct!
Mult peste greutatea mobilei din casele clientilor. Acum se poate ancora orice de peretii de gips-carton construiti cu LaDura!

Atentie, acesta este un test extrem!
Recomandarea Siniat este de maximum 65 kg la placarile duble cu gips-carton LaDura.


Despre produs
LaDura este o placa gips-carton cu miez de gips de mare densitate, puternic aditivat impotriva umezelii, armat cu fibre din lemn de esenta tare si fibra de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat. Dezvoltata special pentru aplicatii cu solicitarii intense si extreme, placa de mare densitate LaDura indeplineste cele mai exigente cerinte tehnice: protectie impotriva incendiilor, nivel acustic ridicat, rezistenta la umiditate, rezistenta la forfecare, rezistenta la smulgere, rezistenta la impact.

Aplicatii
  • spatii aglomerate cu trafic intens; scoli, spitale, sali de sport
  • cinematografe, muzee si galerii de arta
  • depozite en-gros si en-detail
  • spatii publice care sunt predispuse actelor de vandalism, penitenciare, centre de detentie, etc.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre placa de gips-carton LaDura, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Etex Building Performance SA, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Placa gips carton mare densitate LaDura

LaDura este o placa speciala din gips-carton produsa de Siniat. Are un miez de gips de mare densitate, puternic aditivat impotriva umezelii, armat cu fibre din lemn de esenta tare si fibra de sticla. Suprafetele si marginile longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat. Dezvoltata special pentru aplicatii cu solicitari intense si extreme, placa indeplineste cele mai exigente cerinte tehnice: protectie impotriva incendiilor, nivel acustic ridicat, rezistenta la umiditate, rezistenta la forfecare, rezistenta la smulgere, rezistenta la impact. Domenii de utilizare: placa LaDura este ideala pentru utilizarea in: spatii aglomerate cu trafic intens; scoli, spitale, sali de sport; cinematografe, muzee si galerii de arta; depozite en-gros si en-detail; spatii publice care sunt predispuse actelor de vandalism, penitenciare, centre de detentie, etc.

Firma
Sediu: RO-030857 sector 3, Bucuresti, str. Vulturilor, nr. 98, etaj 5
Telefon: +40 31 224 0100
Fax: +40 31 224 0101
E-mail:
Web: www.siniat.ro
Bogdan Tulbure  
manager tehnic si marketing  
   
   
   
Siniat Romania este membra a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii.

Siniat este unul dintre liderii locali in solutii pentru constructii, iar in Romania detine doua fabrici, in care produce placi de gips-carton (la Turceni, judetul Gorj) si ipsos (la Aghiresu, judetul Cluj).

Fabrica de la Turceni a fost deschisa oficial in luna octombrie 2015, in urma unei investitii de 50 milioane de euro, si este cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania. Deschiderea acestei fabrici pozitioneaza Siniat Romania drept singura companie care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrica, in acest fel ajutand la protejarea mediului inconjurator si contribuind la sustenabilitatea pe termen lung a propriilor operatiuni.

Compania furnizeaza produse si sisteme de gips-carton pentru numeroase proiecte, precum: sali de cinema, industria hoteliera, cladiri de birouri, spitale, institutii de invatamant si facilitati sportive, centre comerciale si rezidentiale.
Denumiri marca: Siniat
Stire
Ancorarea obiectelor grele si rezistenta la impact cu placa LaDura
2018.01.29    
Alte stiri in categoria de produse Placa de constructie
Alte stiri in categoria de produse Placa de constructie, produs semifinit, material de baza
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  etex  siniat  placa  placi  gipscarton  gips  carton  ladura  la  dura  test  extrem  120kg  plus  fixate  siniat