proidea.ro catalog online de informatii produse

Augsburg International, unul dintre cele mai ambitioase proiecte Dexion din Romania


2018. ianuarie 11.

Foloseste la maximum inaltimea halei adoptand sistemul multietajat/de tip mezanin de la Dexion

Pentru a stoca mai multe cutii diferite de piese auto mici, Augsburg are nevoie sa rearanjeze zona lor de alegere in asa fel incat sa utilizeze cat mai putin spatiu posibil, in timp ce profita de inaltimea mare a depozitului.
Ca atare, au optat pentru o solutia de rafturi pe mai multe nivele pentru a completa sistemul de depozitare cu rafturi. Datorita designului bine gandit si a calitatii recunoscute, Dexion este furnizorul ales, iar solutia multilevel/mezanin a companiei multinationale a fost optiunea aleasa.
Augsburg International este unul dintre cele mai ambitioase proiecte Dexion din Romania. Alaturi de rafturi standard si sisteme de rafturi, trasatura principala a proiectului a fost o structura multilevel cu podele mezanin. Acesta contine diverse accesorii speciale, precum si porti speciale de paleti, pentru a ajuta la transferul bunurilor paletizate, catre rafturile de la mezanin.

O trasatura principala a acestui proiect este sistemul de scara si balustrada Dexion fabricate pe plan intern. Pe baza vastei experiente a companiei in furnizarea de solutii de stocare, Dexion a dezvoltat si fabricat propriile solutii de scari si balustrade, care incorporeaza cele mai recente tehnologii din domeniu, care fuzioneaza cu calitatea, eficienta si ergonomia, fiind disponibile pentru clientii la preturi mai mici, cu timpi de livrare mai rapizi decat solutia externalizata anterioar.

"Aceasta instalatie de succes dovedeste ca Dexion este mai mult decat un furnizor de sisteme de depozitare cu rafturi, ci un furnizor de solutii de stocare complet, care poate furniza o intreaga solutie dedicata, cu logistica completa si caracteristici de securitate.", a declarat unul dintre inginerii implicati, atat in dezvoltarea noului sistem, precum si in implementarea in Augsburg.
Sistemul de scari si balustrada este rodul nenumaratelor ore de proiectare si testare de catre echipa romaneasca pentru a asigura eficienta maxima si siguranta perfecta, in conformitate cu FEM si alte reglementari specifice de securitate.

Capacitati:
  • nivele: 3+1
  • inaltime multinivel: 8500 mm
  • latimi panou: 1000 si 1290 mm
  • incarcari pe raft: 80 kg, 100 kg si 150 kg
  • sarcina pe sistemul scari: 350 kg/mp UDL
  • 4 randuri duble si 2 randuri simple.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemele de depozitare multietaj/de tip mezanin de la Dexion, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Dexion Storage Solutions Srl , folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-505400 Brasov, Rasnov, str. Campului, nr. 1A
E-mail:
Web: www.dexion.ro
Cristian Androne
national sales manager +40 73 488 8449
   
Dexion a fost initial fondat la Londra de Demetrius Comino, care a revolutionat rafturile reglabile si alte forme de rafturi si sisteme de depozitare de la sfarsitul anilor 1940. Fabrica din Romania a companiei Dexion a fost infiintata la Rasnov, langa Brasov in anul 2006. Intreprinderea foloseste avantajul surselor de otel locale in realizarea sistemelor de rafturi si accesorii si foloseste echipamente de taiere si de prelucrare la rece de ultima generatie.
Din 2018 Dexion face parte din Gonvarri Material Handling, pan-european (lider mondial) in furnizarea de produse si solutii de depozitare. In plus, Grupul este prezent pe intreg teritoriul Europei prin marcile Constructor, Kasten si PSS.
Denumiri marca: Constructor, Dexion, Kasten, PSS
Alte stiri in categoria de produse Sistem de rafturi
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  dexion  solutions  storage  sistem  sisteme  sistemul  mezanin  multietaj  multi  etaj  depozit  romania  augsburg  international