proidea.ro catalog online de informatii produse

Solutia ideala de la Verisafe pentru izolatia Muzeului Viticulturii si Pomiculturii Golesti


2017. octombrie 26.

Folia termocontractibila Verisafe pentru izolatia cladirilor pe perioada lucrarilor de constructie

Muzeul a fost infiintat in 7 iunie 1939, de Regele Carol al II-lea, sub numele de Muzeul Dinicu Golescu, si s-a dezvoltat de-a lungul anilor cu noi expozitii de baza careia reflecta atat istoria familiei, cat si istoria culturii si civilizatiei traditionale romanesti.

In anul 2015 a fost semnat contractul de reabilitare a muzeului pe baza unui proiect finantat din fonduri europene.

La data inceperii lucrarilor, muzeul era intr-o avansata stare de degradare, inclusiv structura de rezistenta si acoperisul. Ca urmare, a fost necesara o solutie pentru protejarea cladirii pe perioada executarii reparatiilor.
Constructorul a optat pentru un acoperis temporar creat dintr-o structura de schela, iar ca protectie s-a folosit folia Verisafe ST 300 (grosime 300 microni).

Pe durata lucrarilor (6 luni), folia Verisafe a indeplinit toate cerintele proiectului (izolatia si protectia cladirii) ajutand constructorul sa respecte termenul de executie si sa faca economii importante in bugetul de executie.
Alte domenii de utilizare a foliei:
  • constructii
  • rafinarii
  • naval
  • infrastructura
  • transport
  • ambalaje industriale
  • izolatii/ protectie.
Produsele Verisafe sunt certificate confrom standard EN 13501-1:2007+A1:2009 si pot fi folosite cu succes la proiecte de reabilitare prin sablarea/ vopsirea podurilor sau a altor structuri metalice.

De asemenea, certificatele care atesta faptul ca produsele Verisafe respecta normativul Nr.2007 - 1467 din 2007 cu privire la protectia mediului, sunt recomandate in proiecte cu impact asupra mediului.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre folia termocontractabila industriala Verisafe, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Folie termocontractabila industriala Verisafe

Folia industriala Verisafe este o armatura plastica termocontractabila pentru a crea un invelis protector, rezistent la intemperii. In ciuda faptului ca este un produs de inalta performanta, Verisafe este o solutie eficienta cu utilizari multiple avand un cost scazut. Folia termocontractabila Verisafe se muleaza etans pe structura esafodajului, realizand o acoperire peste orice proiectii sau extensii. Cu acesta ocazie se creeaza o silueta perfecta a obiectivului, izoland proiectul pana la finalizare, fiind mai placuta vizual decat invelisurile conventionale cu prelate. In cazul in care folia termocontractabila este avariata sau penetrata, aceasta poate fi reparata usor cu un bandaj local. Se poate instala cu usurinta si o usa de acces cu fermoar pentru a permite accesul in zona izolata.

Firma
Sediu: RO-070000 Ilfov, Mogosoaia, str. Eugen Barbu, nr. 6
Telefon: +40 72 369 9037
E-mail:
Web: www.bursadeschele.ro
Web: www.sistemeschele.ro
Marius Toader
director general +40 72 369 9037
   
   
   
Camtam Scaffolding Srl a fost infiintata in anul 2012 de catre un colectiv de profesionist cu experienta indelungata in acest domeniu formata pe santiere civile si industriale din tara si strainatate. Sunt distribuitori autorizati ai produselor Verisafe incepand cu anul 2014, iar din anul 2016 distribuie in Romania si Moldova schela metalica industriala de la producatorul Afix. Industrial Scaffolding Services Group Srl ofera servicii complete sub un singur acoperis (vanzare/ inchiriere/ montaj/ demontaj/ transport schela si folie termocontractabila).
Denumiri marca: Verisafe, Afix
Stire
Folie termocontractabila utilizata la izolarea si ambalarea structurilor cu volume mari
2017.03.16    
Alte stiri in categoria de produse Plasa de protectie, perdea si folie de protectie si de acoperire
Alte stiri in categoria de produse Cofraj, schela
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  scaffolding  verisafe  folie  folia  termocontractabila  termocontractabile  termocontractabil  camtam  izolatia  muzeu  muzeului  viticulturii  pomiculturii  golesti  arges  st  300