proidea.ro catalog online de informatii produse

Centrul de agrement Trotus cu acoperis verde ultrausor Bauder


2017. ianuarie 06.

Unul dintre cele mai mari acoperisuri verzi semicilindrice din Europa de Est

Acoperisul verde ultrausor de la Centrul de agrement Trotus din Comanesti a fost un proiect dificil, realizat insa in timp record. Sistemul de stabilizare antialunecare, rulourile speciale de vegetatie armate cu geogrile, maximalizarea retentiei de apa au fost unele din inovatiile acestui proiect cu inclinatie maxima de circa 51 de grade (fiind una din cele mai abrupte realizate pe plan mondial).

S-au utilizat membranele autoadezive BauderTEC ELWS DUO, respectiv ceaa rezistenta la strapungerea radacinilor BauderPLANT E, elemente de drenaj si retentie de apa Bauder DSE 20 stabilizate cu un sistem de antialunecare proiectat de Odu Green Roof, rulouri de vegetatie extensiva tip SEDUM - ODU - SEMPERGREEN cultivate in tesatura de fibra de nuca de cocos si armate cu geogrile.

Acest obiectiv remarcabil, oarecum unic in Europa de Est, include un acoperis verde extensiv ultrausor cu o suprafata de 3.200 mp.
Solutia de structura ultrausoara include elemente de stabilizare, elemente anti-alunecare si vegetatie speciala consolidata, mix de Sedum si covor.

Executia lucrarii a durat 45 de zile, incluzand hidroizolarea acoperisului cu materiale de top Bauder si intreaga lucrare de instalare a acoperisului verde cu elemente de stratificatie acoperis verde Bauder.

Partenerii BAUDER la acest proiect au fost:
  • Antreprenor acoperisuri verzi: Odu Green Roof- Targu Mures
  • Antreprenorul general: Alconep Srl - Targu Ocna
  • AcumCom Branesti SA - hidroizolatii bituminoase Bauder
  • Green Amber kft. - rulou de vegetatie tip SEDUM pentru acoperis verde extensiv
  • Alpinindustry Targu Mures - alpinism utilitar profesionist
  • Baixxa - macarale de mare tonaj.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Bauder, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Bauder Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-400141 Cluj, Cluj Napoca, Piata 1 Mai, nr. 4-5
Telefon: +40 26 420 6638
Fax: +40 26 420 6639
E-mail:
Web: www.bauder.ro
Dan Calugaru
reprezentant tehnic +40 73 553 2986
   
   
   
Sunt deja peste 150 de ani de cand compania germana Bauder GmbH & Co. KG a inceput sa produca materiale pentru sisteme de acoperis. Pe langa fabrica initiala din Stuttgart-Zuffenhausen, compania s-a extins in ultimele 3 decenii, deschizand inca 4 fabrici, echipate cu cele mai moderne tehnologii de productie. De pe liniile de productie ale celor 6 fabrici ies produse inovative care sunt in mod constant adaptate noilor standarde tehnologice si specializate in domeniul sistemelor de acoperis sarpanta, sistemelor de acoperis terasa, sistemelor de acoperis verde (cu vegetatie), precum si in domeniul termoizolatiilor. Astazi Bauder este una dintre cele mai importante companii in domeniu, realizand hidro- si termoizolatii la un inalt standard tehnologic. De exemplu, in Germania, Bauder este cel mai mare manufacturier de membrane bituminoase si termoizolatii poliuretanice, iar in Europa, Bauder se situeaza pe locul trei. De asemenea compania are sucursale in mai multe tari europene: Anglia, Austria, Polonia, Olanda, Suedia, Italia, Ungaria, Elvetia, Cehia si incepand cu aprilie 2005 si in Romania.
Denumiri marca: Bauder
Cuvinte cheie:  bauder  srl  romania  centru  centrul  centre  agrement  trotus  comanesti  cladire  cladiri  acoreris  acoperisul  acoperisuri  verde  verzi  ultrausor  ultra  usor  extensiv  baudertec  elws  duo  bauderplant  e  plant  tec  dse  20