proidea.ro catalog online de informatii produse

Analizor de gaze de ardere MULTILYZER NG


Aparate de masura portabile AFRISO-EURO-INDEX   Analizor de gaze de ardere MULTILYZER NG


MULTILYZER NG este un analizor de gaze portabil cu carcasa robusta si husa de protectie cu magneti integrati. Un afisaj mare de tip LCD poate reda cinci pana la zece valori concomitent, fara a fi necesara derularea meniului. Afiseaza punctele min./max. Pentru valorile masurate este disponibila reprezentarea grafica. Functia de identificare a centrului curentului ajuta utilizatorul sa gaseasca punctul optim de prelevare din cos astfel incat sa se asigure o masurare cat mai corecta. Valorile masurate ale gazului pot fi afisate in 4 unitati diferite de masura, iar cele ale presiunii in 6. Detine functie de autocontrol si autodiagnoza a aparatului la pornire si protectie automata la depasirea valorilor limita. Sistemul modular de constructie permite echiparea cu pana la 6 senzori (O 2, CO, CO H2, NO, NO 2, SO 2) in orice combinatie. Valori calculate: randamentul, Excesul de aer, CO 2, randamentul in condensatie, pierderile din gazele de ardere, punctul de roua, diferenta de temperatura. Pentru comunicarea cu PC sau Notebook sunt disponibile un port USB (standard) si unul Bluetooth (fara fir; optional). Legatura cu imprimanta se face prin infrarosu, iar transmisia de date se realizeaza direct prin program sau din memoria aparatului.

Firma
Punct de lucru: RO-900415 , Constanta, str. Primaverii, nr. 69A
Sediu: RO-050881 , Bucuresti, bd. Tudor Vladimirescu, nr. 45A, sector 5
Punct de lucru: RO-300642 Timis, Timisoara, calea Aradului, nr. 48
Telefon: +40 21 410 0702
Telefon: +40 31 401 1034
Telefon: +40 31 401 1326
Fax: +40 21 410 0712
E-mail:
Web: www.afriso.ro
Web: www.analizoaredegaze.ro
Camelia Deschu
product manager
Fisier descarcabil
 
 
Cerere de informatii si oferta de pret

Bifati produsul, apoi apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.

Cuvinte cheie:  analizor  analizoare  gaze  gazardere  multilizer  multilyzer  ng  afriso  analizor  analizoare  de  gaze
Cerere de informatii si oferta de pret

Bifati produsul, apoi apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.